chaturanga
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- RAM
- 16 GB (8X2)
- Ekran kartı
- RTX 3060 laptop
- İşlemci
- Ryzen 7 5800H
Arkadaşlar Epic Games üzerinden aldığım Vlad Circus: Descend Into Madness oyununu oynamaya çalışıyorum ama oyun açıldıktan sonra karakteri hareket ettirmeye başlayacağım ilk sahnede (karakter uyandıktan sonra gelen sahnede) oyun 1-2 saniye bekleyip kapanıyor.
İnternetten araştırdığım kadarıyla yabancı forumlarda başkaları da bu durumu yaşamış ama çözüm önerisi göremedim. Sadece birisi Visual C++ versiyonunu tekrar kurmaktan bahsetmiş bazı oyunlarda işe yaradığını falan söyleyip, indirip kurdum ama bir şey değişmedi.
Ayrıca Norton 360 kullanıyorum. İlk oyunu açmaya çalıştığımda hiç bir uyarı vermemişti ama daha sonra 3 ya da 4.kez açmaya çalıştığımda devreye girdi ve tam o sahnede oyunun bilgisayarda bir değişiklik yapmaya çalışan potansiyel zararlı bir eylem gerçekleştirdiği uyarısı verdi.
Norton'u da kaldırıp tekrar denedim ama yine aynı şey oldu.
Bunu nasıl çözebilirim?
Sistemim şu şekilde:
Windows 10
HP Omen 15 Laptop
Ryzen 7 5800h
16 GB RAM
RTX 3060
İnternetten araştırdığım kadarıyla yabancı forumlarda başkaları da bu durumu yaşamış ama çözüm önerisi göremedim. Sadece birisi Visual C++ versiyonunu tekrar kurmaktan bahsetmiş bazı oyunlarda işe yaradığını falan söyleyip, indirip kurdum ama bir şey değişmedi.
Ayrıca Norton 360 kullanıyorum. İlk oyunu açmaya çalıştığımda hiç bir uyarı vermemişti ama daha sonra 3 ya da 4.kez açmaya çalıştığımda devreye girdi ve tam o sahnede oyunun bilgisayarda bir değişiklik yapmaya çalışan potansiyel zararlı bir eylem gerçekleştirdiği uyarısı verdi.
Norton'u da kaldırıp tekrar denedim ama yine aynı şey oldu.
Bunu nasıl çözebilirim?
Sistemim şu şekilde:
Windows 10
HP Omen 15 Laptop
Ryzen 7 5800h
16 GB RAM
RTX 3060