Vladimir 12.10 hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Konuyu başlatan Zel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 702

Zel

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2018
Mesajlar
598
Çözümler
1
Yer
/POC/
Dostlar merhaba. Başlıkta belirttiğim Vladimir'in 12.10'daki halini ve zayıflatılması hakkına düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.

Vladimir'in 12.10 için zayıflatılacak değişiklikleri ( ekte )
Not: Q zayıflatılması geri alınmış. Fakat r zayıflatılması hala duruyor.

Sizce Vladimir 12.10'da oyundaki hasarların genel olarak düşmesi, ağır yara etkilerinin biraz azalması, kalkanların zayıflatılması, HP ( can ), Armor( zırh), magic resistance ( büyü direnci )'nin arttırılması ve eşyaların hasarlarının zayıflamasıyla Vladimir sizce daha mı iyi oldu?

Bunu sormamın sebebi savaşlar gerçekten çok hızlı bitiyordu neredeyse 10 saniye ( genel ). Ve Riot bunun hakkında açıklama yaptı ( daha uzun sürmesini istiyoruz neredeyse 1 dakika ) gibi hatırladığım kadarıyla.

Düşünceleriniz nelerdir?

Ekstra: Hatam varsa ya da bir şeyler eklememi veyahut da düzeltmemi istediğiniz yerleri belirtebilirsiniz.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20220520-230256_YouTube.jpg
    Screenshot_20220520-230256_YouTube.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Vladimir cana oranla ap alıyor ne kadar ap si varsa o kadar can çalması var denebilir dirençlerin arttırıldığı bu yamada ölümsüz olabilir bence yerinde.
 
Bazı suikastçiler için iyi oldu aslında tank Blue Kayn yapılabiliyor şu an mesela, yenilmez Zed daha popüler olabilir.
Evet ama 10 saniye sürmez diye umut ediyorum. Çünkü Riot gerçekten savaşların 10 saniye sürmesinden memmun değil. Onun dışında suikastciler zaten suikastlerini yapsın yani hatalarını cezalandırsın bende o tarafdayım. Ve sormak istediğim bir soru var. Sizce Vladimir şuan tam oynanma zamanında mı ?
 
Evet ama 10 saniye sürmez diye umut ediyorum. Çünkü Riot gerçekten savaşların 10 saniye sürmesinden memnun değil. Onun dışında suikastciler zaten suikastlerini yapsın yani hatalarını cezalandırsın bende o tarafdayım. Ve sormak istediğim bir soru var. Sizce Vladimir şu an tam oynanma zamanında mı?

Hocam metayla ilgili bir bilgim yok oyunu uzun süredir oynamıyorum sadece Instagram'da falan denk gelirse yama notlarına bakıyorum.
 

Geri
Yukarı