V'lerden oluşan bir virüs sisteme girmiş olabilir mi?

Windows defendera tam tarama yaptırıyorum ama 1 saat 12 dk bir tık fazla gibi çünkü bundan 30 dk önce falan başlatmama rağmen bu sürelerde.

Hocam program indirdikten sonra mı uyarmaya başladı ayrıca ekran kartı kullanımı fazla mıydı? Daha çok bilgi lazım anlamamız için.

Şüpheniz varsa yüklü anti-virüs sağlayıcınız ile tam tarama yapabilirsiniz.

Hocam program indirdikten sonra mı uyarmaya başladı ayrıca ekran kartı kullanımı fazla mıydı? Daha çok bilgi lazım anlamamız için.

Hocam ekran kartı sıfırda dahili grafik biriminde o da %35 neden bu kadar derseniz zaten maksimum 2.2 GHz çıkan işlemciden fazla bir şey beklemeyin i3 2310M olması gerek anormal bir durum yok ama fark ettim 10 GB DDR3 belleğim var 2.5 GB belleğe dokunamıyorum sistem için ama 3.7 GB kullanabilirsin diyor RAM kullanımı fazla geldi onun dışında anormallik yok.

Hocam HW32 olabilir mi bilmiyorum çünkü nedense bir şey gözükmüyor sorun falan Windows'a bir şey oldu diye düşünüyorum.

Hocalarım şu an sorun yok tarama bitince buraya döneceğim şu an bir şey bulamadı ve sorun yok gözüküyor.

Son düzenleme:
Hocam Görev Yöneticisi'nden hangi programlar bakın yiyor RAM bakar mısınız? Ekran görüntüsü olarak atarsanız sevinirim.

ram bellek kullanımı

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    124,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…