Çözüldü VMG1312-T20B arayüz şifresi nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CnrMoltiSanti

Hectopat
Yer
Tekirdağ Çerkezköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-3770 / GTX1650 4GB GDDR6 / 8+4 12GB 1600Mhz Kingston / H61M-DS2(Rev2.2)
Ya kısa ve net bir şekilde anlatacağım, Babam biraz geri kafalı, lise son sınıfım ve internetim modem arayüz ayarlarından ayarladığı şekilde, saat 11 ila 07 arası kapanıyor modeme bağlanabiliyorum ancak hiçbir yere giremiyorum. Modemin arayüz şifresini ben biliyorum diye müşteri temsilcisini arayıp değiştirtmiş, Bunu sıfıramadan bulmanın bir yolu yok mudur ya? Modem: ZyXEL VMG1312-T20B.

Çözüm
@CnrMoltiSanti

Yardım istiyorsan eğer önce yardım istediğin bir ortamda gelen cevaplara karşı negatif bir eylem sergileme.
Size imkanlar sağlayan babanıza geri kafalı diyerek yardım beklemenizde hiç hoş değil.
Konuyu açarken oluşturduğunuz kaynak hiçbir şekilde düzgün değil yardım istemek için.

Genç bir insansınız ama 18 yaşları civarında bir bireysiniz.
Bu yaşta olan bir birey söylemlerine ve eylemlerini dikkatli seçmeli.

Arkadaşlar size yardımcı olmak istiyor. Çözüm bulamıyorsanız eğer İnternet kaynaklarını araştırmanız lazım. İnsanlar sizin için gidip araştıracak değil.

Modem: ZyXEL VMG1312-T20B olduğunu belirtmişsiniz. Türk Telekom üzerinden aldıysanız eğer giriş adı admin olurken şifresi turktelekom olur varsayılan olarak.
Bu bilgileri zaten modemin arkasındaki bilgi kaynağında görürsünüz.

Modem arayüzüne giriş şifresi değiştirilmişse eğer modemi sıfırlamadan işlem almanız mümkün değil.

Hiçbir müşteri hizmetleri uzaktan modem arayüz şifresini değiştiremez. Kablosuz ağ şifresiniz dahi değiştiremez. Bunlar fiziksel olarak yapılan işlemlerdir.
Evinize ekip gelip işlem almış olabilirler o ayrı bir olay.

Müşteri hizmetlerinin görebileceği tek şifre sizin kurulum şifresinizdir. Onun haricinde varsayılan şifreyi size iletirler o kadar.
Ya kısa ve net bir şekilde anlatacağım, babam biraz geri kafalı, lise son sınıfım ve internetim modem arayüz ayarlarından ayarladığı şekilde, saat 11 ila 07 arası kapanıyor modeme bağlanabiliyorum ancak hiçbir yere giremiyorum. Modemin arayüz şifresini ben biliyorum diye müşteri temsilcisini arayıp değiştirtmiş, bunu sıfıramadan bulmanın bir yolu yok mudur ya? Modem: ZyXEL VMG1312-T20b.

Müşteri temsilcisini arayıp sormak.
Bazı internetlerde internet şifresi modem arayüzü şifresi olabiliyor.
Bazı internetlerde internet şifresi modem arayüzü şifresi olabiliyor.

Arkadaşlar dedimki Modem arayüz şifresini değiştirmiş. Yani 192.168.1.1 kısmına giriyoruzya admin - admin diye o şifre bende admin değil değiştirmiş onu, Ben modemin şifresini zaten biliyorum, Aradığım şey bu arayüz şifresini Modemi komple resetlemeden nasıl bulabilirim ?

Arkadaşlar dedimki Modem arayüz şifresini değiştirmiş. Yani 192.168.1.1 kısmına giriyoruzya admin - admin diye o şifre bende admin değil değiştirmiş onu, Ben modemin şifresini zaten biliyorum, Aradığım şey bu arayüz şifresini Modemi komple resetlemeden nasıl bulabilirim ?
Hocam genelde sağlayıcının ismi olur.Mesela Türk Telekom turktelekom şifresi ile giriş yapabilirsiniz.Sağlayıcınızın adıyla beraber modem arayüz şifresini aratın.Eğer çıkmazsa müşteri hizmetlerini arayıp şifreyi öğrenebilirsin.

Hocam genelde sağlayıcının ismi olur.Mesela Türk Telekom turktelekom şifresi ile giriş yapabilirsiniz.Sağlayıcınızın adıyla beraber modem arayüz şifresini aratın.Eğer çıkmazsa müşteri hizmetlerini arayıp şifreyi öğrenebilirsin.
Hocam Allah aşkına ben mi anlatamıyorum, Hâla sağlayıcı ismi turktelekom falan diyorsunuz. Ben diyorumki o şifre değiştirildi, Türknet kullanıyoruz müşteri hizmetlerini arama yada yazma gibi bir şansım yok bu şifreyi modemi komple resetlemeden nasıl bulabilirim. Bence gayet açık ve net.

@CnrMoltiSanti

Yardım istiyorsan eğer önce yardım istediğin bir ortamda gelen cevaplara karşı negatif bir eylem sergileme.
Size imkanlar sağlayan babanıza geri kafalı diyerek yardım beklemenizde hiç hoş değil.
Konuyu açarken oluşturduğunuz kaynak hiçbir şekilde düzgün değil yardım istemek için.

Genç bir insansınız ama 18 yaşları civarında bir bireysiniz.
Bu yaşta olan bir birey söylemlerine ve eylemlerini dikkatli seçmeli.

Arkadaşlar size yardımcı olmak istiyor. Çözüm bulamıyorsanız eğer İnternet kaynaklarını araştırmanız lazım. İnsanlar sizin için gidip araştıracak değil.

Modem: ZyXEL VMG1312-T20B olduğunu belirtmişsiniz. Türk Telekom üzerinden aldıysanız eğer giriş adı admin olurken şifresi turktelekom olur varsayılan olarak.
Bu bilgileri zaten modemin arkasındaki bilgi kaynağında görürsünüz.

Modem arayüzüne giriş şifresi değiştirilmişse eğer modemi sıfırlamadan işlem almanız mümkün değil.

Hiçbir müşteri hizmetleri uzaktan modem arayüz şifresini değiştiremez. Kablosuz ağ şifresiniz dahi değiştiremez. Bunlar fiziksel olarak yapılan işlemlerdir.
Evinize ekip gelip işlem almış olabilirler o ayrı bir olay.

Müşteri hizmetlerinin görebileceği tek şifre sizin kurulum şifresinizdir. Onun haricinde varsayılan şifreyi size iletirler o kadar.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı