G GokuTR35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar selamın aleyküm. Virüs testi videosunda petya A testi yapacağım. NAT ve shared folders ayarını yaptım. VMware Tools yüklersem bilgisayarıma virüs geçer mi?
Arkadaşlar selamın aleyküm. Virüs testi videosunda petya A testi yapacağım. NAT ve shared folders ayarını yaptım. VMware Tools yüklersem bilgisayarıma virüs geçer mi?
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 10 Ağustos 2023 #2 GokuTR35 dedi: Arkadaşlar selamın aleyküm. Virüs testi videosunda petya A testi yapacağım. NAT ve shared folders ayarını yaptım. VMware Tools yüklersem bilgisayarıma virüs geçer mi? Genişletmek için tıkla... Sanal makinenin ana bilgisayar ile bağının olabildiğince kısıtlandığından emin ol, yeterli. Artı 0 Eksi
GokuTR35 dedi: Arkadaşlar selamın aleyküm. Virüs testi videosunda petya A testi yapacağım. NAT ve shared folders ayarını yaptım. VMware Tools yüklersem bilgisayarıma virüs geçer mi? Genişletmek için tıkla... Sanal makinenin ana bilgisayar ile bağının olabildiğince kısıtlandığından emin ol, yeterli.
KS KS G GokuTR35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Yükleyeceğim, emin misin? Artı 0 Eksi
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 10 Ağustos 2023 #4 GokuTR35 dedi: Yükleyeceğim, emin misin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ağa bağlı olmasın, ana makinedeki herhangi bir diske erişimi olmasın yeterli. Artı 0 Eksi
GokuTR35 dedi: Yükleyeceğim, emin misin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ağa bağlı olmasın, ana makinedeki herhangi bir diske erişimi olmasın yeterli.
KS KS G GokuTR35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #5 682652 dedi: Bilgisayar ağa bağlı olmasın, ana makinedeki herhangi bir diske erişimi olmasın yeterli. Genişletmek için tıkla... NAT olmaz mı? Artı 0 Eksi
682652 dedi: Bilgisayar ağa bağlı olmasın, ana makinedeki herhangi bir diske erişimi olmasın yeterli. Genişletmek için tıkla... NAT olmaz mı?
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 10 Ağustos 2023 #6 GokuTR35 dedi: NAT olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sanal makinenin Ağ bağlantısını kesin (kesin derken sanal makine ayarlarından interneti kaldırın). Paylaşılan klasörleri kaldırın. Sanal makinenin ana bilgisayara erişebileceği her türlü yolu kaldırın. Artı 0 Eksi
GokuTR35 dedi: NAT olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sanal makinenin Ağ bağlantısını kesin (kesin derken sanal makine ayarlarından interneti kaldırın). Paylaşılan klasörleri kaldırın. Sanal makinenin ana bilgisayara erişebileceği her türlü yolu kaldırın.