Vodafone 12 GB vs Turkcell 8 GB

Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
1.558
Arkadaşlar telefon için yeni hat alacağım, sizce hangisini almalıyım? Fiyatı aynı hemen hemen. Vodafone kullananlar çok hızlı bitiyor. 6 GB Turkcell kullanırken yetiyordu fakat 11GB Vodafone yetmiyor diyorlar. Sizce hangisini almalıyım? Evde Wi-Fi var.
 
Ben Vodafone kullanıyorum hiç paketimin aşırı hızlı bittiğini görmedim. Sürekli takip ediyorum kullanımlarımı ve anormal bir harcama görmedim. İnternet hızlıdır millet de instagram falan takılıyodur farkında olmadan bitiriyorlardır. Çok saçma geliyor çünkü.
 
1 kilo demir mi daha ağırdır 1 kilo pamuk mu?
O iş öyle olmuyor. Hesaplama mantıkları farklı.
Turkcell diyorum ama paketten veya internetten kaynaklı değil. Vodafone iğrenç ötesi bir firma. Kullanmayın kullandırtmayın. İletişim olsun, sapık gibi arama olsun, destek olmaması olsun. Saçma sapan yerlerde çekmiyor olması olsun. Ankaranın göbeği beşevlerde telefon çekmiyordu. Çekmiyor derken internet yavaş falan değil şebeke olmuyordu direkt.
 
Vodafone’u bilmem ama Turkcell’de Salla Kazan, bilgi yarışmaları ve gençseniz çatlat vb. servisler ile internet kazanabilirsiniz. Oparatör değiştirecekseniz yaşadığınız yerlerde 4,5G çekip çekmediğini ve ne hız aldığınızı araştırmanızı öneririm.
 
Turkcell’de Salla Kazan, bilgi yarışmaları ve gençseniz çatlat vb. servisler
İşte buna gülerim. Salla kazandan sürekli 1000 dakika bip ya da 250 dakika geliyor. Bilgi yarışmasından verdiği internet maksimum 1 GB ve 1 günlük. Çatlatta genelde 1 GB 3 TL hediyesi geliyor. Maçkolik ise tamamen şansa bala bağlı. Turkcell denen kazık firma fiyatlarını geçtim hediyelerinde bile interneti cımbızla minik minik veriyor. Hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum Turkcell'i. Sırf iyi çekiyor diye bunca eziyet hayatta çekilmez.
İşin kısası verdiği hediye, hediyeden hallice. Hiç vermesinler daha iyi cidden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı