Vodafone 3 Mbps hız veriyor

Barisdkmn

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2021
Mesajlar
6.506
Makaleler
1
Çözümler
24
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
4 gündür sabit internetim çalışmıyor bu yüzden hücresel veride çok zaman harcıyarım fakat gelin görün ki aldığım hızlar acınası. 4G üzerinde 3Mbps download ve 1Mbps upload alıyorum. Vodafone desteği ile iletişime geçtiğimde bulunduğunuz bölgeye yatırım yapılması gerekiyor diyor. Benim zoruma giden şey ise 2022 yılının sonlarına yaklaşmışken bu hızda bir internet kullanmak. Aynı cihaz ve hat ile Mardin'in ücra yerindeki köyünde bile 40-50 Mbps alıyordum fakat İstanbul'un küçükçekmece semtinde aldığım bu değerler cidden beni çileden çıkardı. Bunun bir çözümü var mıdır? Umuyorum ki bulunduğum bölgedeki herkes benzer hızı almıyordur.
 
Vodafone kullanmıyorum ama tanıdığım birkaç kişide (faturalı & faturasız fark etmeksizin) İç Anadolu bölgesinde olmamıza rağmen aynı sonuçla karşı karşıya kalıyordu. Vodafone kullanan çoğunluk zaten ege veya Marmara insanı oluyor benim bildiğim.
 
Bir dönem vodafone red kullandım internetim hiç bitmiyordu çünkü çok yavaştı ve çekmiyordu özellikle büyük şehirlerin bazı noktalarında komple gidiyor internet bunun sebebi ise vodafone un 2015 yılından beri zarar etmesi sebebi ile yatırımları durdurması sadece alt yapıyı ayakta tutacak şeylere para harcıyorlar onun dışında çok büyük problem.

Mobil operatörünüzü bulunduğunuz bölgeye göre seçin fiyatına göre değil.
 

Geri
Yukarı