Vodafone 4G Kalitesi artacak mı?

signinup

Centipat
Katılım
2 Eylül 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
CEO
Arkadaşlar selam,

Ankara Çankaya'dayım ve Vodafone'un 4G bağlantısındaki rezilliği ben de yaşıyorum. Bununla ilgili defalarca geri bildirimde bulundum ilgili departmanlara. Fakat alabileceğim farklı bir aksiyon var mı sonuç odaklı? Ya da Vodafone'da benzer sorunlar yaşayanlar bölgeleri için nasıl bir çözüm buldular?

Bu arada baz istasyonları ile ilgili bir gelişme vardı geçen yıl. Bölgede artırma çalışmalarından bahsedilmişti bana. Var mı benzer bir yanıt alan Vodafone'dan?
 
Kapsama olarak en iyisi Vodafone benim deneyimime göre Turkcell'in çekmediği çoğu yerde 4G 3G verebildi bana internet yavaş bile olsa yayla da falan arama yapabildim en azından ama şu sınırsız paketler çıktığından beri internet hızları yerlerde iş görüyor ama 15 sn de yapacağım işi 1 dk da yapmak koyuyor 25 GB 69 liraya vermese kullanacağım bir operatör değil kesinlikle ama fiyatını görüp bir şey demiyorum 5G de toplayabilirse toplar yoksa bu yatırımsızlıkla daha da kötüye gider yazık ediyorlar o kadar köklü telsim altyapısına.
 
En iyi kapsamayı ve hızı Turkcell'de gördüm. En kötüsü de Vodafone oldu. Bu dediklerim Elazığ ve Tunceli için geçerli tabii.

Konuya dönecek olursak da Vodafone çoğu baz istasyonunu maalesef ki fiberle desteklemiyor. Turkcell ve TT de tam tersine fiberle destekliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 4.5G ihalesinde en düşük frekansı da Vodafone almıştı.

Kökten çözüm için mobil operatör değişikliği öneririm. Yeni müşteri olarak paket seçeceğiniz için çok avantajlı durumdasınız.
 

Geri
Yukarı