Vodafone: ADSL Paket Fibere Yükseltilir mi?

Ctvxn

Kilopat
Katılım
25 Temmuz 2018
Mesajlar
2.223
Makaleler
4
Çözümler
14
Vodafone kullanıyorum Fiber pakete yükseltebilir miyim? Yani mevcut paketi para verip kapattırmak değil bunu fibere çevirmekten bahsediyorum.
 
Türk Telekom adına konuşayım: Eğer kullandığın paketten düşük bir pakete geçmek istersen cayma bedeli ödeyip sıfırdan yeni bir taahhüt yaptırıyorlar. Ama mevcut paketinden yüksek bir paket yaparsan cayma bedeli, herhangi bir ek ücret vs. ödemeden yeni bir üst pakete geçiş yapabiliyorsun aynı taahhütten devam ederek (pakete göre değişiklik gösterebiliyor taahhüt olayı). Bu mantıktan düşünürsek evet, geçiş yapabilirsin.

Ama burada doğru, seni tatmin edecek bir cevap beklemektense müşteri hizmetlerini arayıp sorarak 2 dakikada aradığın cevabı bulabilirsin.
 
Bölgenizde VDSL var ve aktif ise MH ile konuşarak geçebilirsin.

Aynı şekilde binanızda FTTB veya FTTH var ise müşteri hizmetleriyle konuşarak geçebilirsin.

Diyelim bir şekilde fiber var ve geçtin, o zaman paketine göre değişmekle birlikte ödediğin para artacak, var ise taahhüt süren uzayacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı