Vodafone Ev interneti nasıldır?

FurkanKutlu

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2018
Mesajlar
3.545
Çözümler
10
Şu anda 30TL’ye 4Mbps TT VDSL2 internet kullanıyorum ve indirmelerde çok sıkıntı yapıyor. Oyunlarda genel olarak pingim 50-100 arası. Vodafone ile görüştü babam ilk 6 ay 30TL sonra 75TL ücrete 24Mbps internet paketi önerdiler bence fiyat uygun. Kullanan varsa Vodafone'e hakkında görüşlerini belirtirse sevinirim. TT altyapısı kullanıyor diye biliyorum o zaman ping değerlerim aynı mı kalır? (Binada Superonline altyapısı yok)
 
Niyeyse bana pahalı geldi 6 ay önce Kablonet'ten 85TL'ye 100Mbps 5 upload hızlı internet aldım. Hala fiyatı aynı.
 
Hocam 50 100 ping çok fazla Türknet ile görüşmenizi tavsiye ederim aylık 85 tl Taahhüt yok ve vodafone gerçekten çok kötü tavsiye etmem size tavsiyem kesinlikle türknet ilr görüşün.
 
Ping değeri nispeten yüksek, en azından bizde öyle. Altyapımız Kablonet DOCSIS olmasına rağmen hız testlerinde 30-40 ms'ye, oyunlarda 70-80 ms'ye ulaşan ping değerleri var.

Müşteri hizmetlerine gelecek olursak, özellikle son zamanlarda ulaşmakta çok zorlanıyoruz. Bundan yaklaşık 1,5 ay öncesinde rahatça ulaşılabilen müşteri hizmetlerine şu anda ulaşılamıyor. Ekşi Sözlük'e bakınca aynı durumda olan birçok kişi gördüm.

VodafoneNet önermiyorum. Özellikle son zamanlarda şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Bundan 2-3 sene önce olsa F/P olarak bakılabilecek bir sağlayıcıydı ancak şu anda kesinlikle bakılacak gibi değil. Biz de bu sene taahhütümüz bitince farklı bir sağlayıcıya kaçmayı düşünüyoruz.
 
4 sene VDSL olarak VodafoneNet kullandım. İlk 2 sene pek fazla sorun yaşamadığım için 2 sene daha taahhüt yaptım fakat yapmaz olaydım. Özellikle son 1 senedir sürekli kopmalar, online oyunlarda ping sorunları yaşadım. Pandemiden sonra zaten müşteri hizmetlerine sesli olarak bağlanmak imkansız bir hal aldı. Twitter'dan "VodafoneDestek" hesabını kontrol edebilirsiniz, şikayetlerin ardı arkası yok. Ben de en sonunda yaklaşık 3 hafta önce TürkNet'e geçiş yaptım. Evet, diğer firmalar gibi VodafoneNet de ADSL ve VDSL'de Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Altyapınızın durumuna göre karar vermenizi öneriyorum.
 
Merhaba, taahhütlü olarak 24 ay kullandım. Son aylarda herhangi bir taahhüt iptal bedeli çıkmaz dedikleri halde dememiş gibi 274 TL taahhüt iptal bedeli çıkardılar. Bunu da geçtim, Tüketici haklarının 52.ci maddesi 4.cü fıkrası gereğince "1 yıldan uzun aboneliklerde abone 1 yıldan sonra istediği zaman fesih hakkına sahiptir." maddesini yani kısacası tüketiciyi ve tüketici haklarını yok saymaktadır. Müşteri hizmetlerine ulaşman sorun olduğunda imkansız. Alt yapım iyiydi bağlantıda çok sorun yaşamadım ancak müşteri hizmetleri kısmı berbat ve şuan tüketici hakem heyetine başvurdum. Kısacası şiddetle tavsiye etmiyorum uzak durulası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı