Vodafone evde internet avantajları

EnesCemil

Centipat
Katılım
19 Ağustos 2022
Mesajlar
362
Çözümler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba şu an Türk Telekom evde internet müşterisiyiz ama evimize şu an 7 Mbps internet geliyor ama bizim paketimiz 16 Mbps altyapımız Türk Telekom Vodafone sorduk geçen bize 16 Mbps verebileceklerini söylüyorlar ama bu paket olarak acaba Türk Telekom gibi mi olur merak ediyorum bir de Vodafone evde internet müşterileri ne gibi avantajlardan yararlanabilir mesela Türk Telekom'da playstore.com sitesi üzerinden faturamıza en az 3 en fazla 12 ay taksit yapabiliyoruz Vodafone da böyle bir şey var mı ?
 
Ben Vodafone ev interneti kullanıp da memnun olan görmedim. Bence 3-5 fazla verip Superonline kullanın kafanız rahat olsun.
 
Superonline'a sakın bulaşmayın:D altyapınız TT ise nereden alırsanız alın TT ile verecekler şöyle bir şey var internetiniz de sorun olursa TT diğer ISS kullananlara bakmıyor sürekli bahane uyduruyor. Bence geçmeyin.
 
Aktif Türknet kullanıcısıyım. Hem turkcell hem Türk telekomu yıllarca kullanmış biri olarak Türknet Türk telekom altyapısını kullanmasına rağmen en iyi f/p iss'si nazarımda
 

Yeni konular

Geri
Yukarı