Vodafone fatura itirazı nasıl yapılır?

ozcandgn

Centipat
Katılım
10 Nisan 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen sene Vodafone ADSL müşterisiydim. Taahhüt bitti evimden taşındım faturamı ödedim internetimi de kapatma başvurusunda bulundum.
Fakat bugün 1200 TL fatura geldi. Bunu nasıl itiraz edebilirim? Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım kem küm ettiler nereye başvurabilirim bilgisi olan var mı daha önce bu sorunu yaşayan.
IMG-20220111-WA0000.jpg
 
@ozcandgn Faturayı ödediğinize dair dekont vs. duruyorsa onunla birlikte Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak veya Vodafone satış noktalarına giderek başvuruda bulunabilirsin. Sonuç çıkmazsa THH'ye başvur.

Vodafone'da biz de yaşadık bunu. 4 yıl sonra babamın telefonuna İlhan Duman tarafından icra yazıları gelmeye başladı. 54 liralık fatura, faiziyle birlikte 700 lira olmuş ve bunu bizden almaya kalktılar. 1-2 ay kadar THH vs. uğraştık, en sonunda 54 lirayı ödeyerek borcu kapatmıştık.
 
Bunu yapanlar zaten şerefi izzeti olmqyan firmalar geçen gün 0216 ile başlıyan sonu 09 36 ile biten bir numara onceki kullandığim TTNET 186 TL borcunuz var dedi benim borcum yok son odediğim fatura elimde dedim özur diledi gine ariyorlar acmıyorum TTNET arayip soruşturdum böyle bir numara bizim değil desi borc var mı kontrol etti yok bunlar tam dolandırici.
 
Benim VodafoneNET üyeliğim yaklaşık iki yıl önce bitti. TTNET müşterisi oldum. Şimdi Vodafon, Aralık 2021 tarihli, 23.50 ₺ tutarında fatura göndermiş. 15 gündür Vodafone müşteri hizmetlerini arıyorum. "Sistemlerimizde bakım çalışması var" anonsu ilekarşılaşıyor ve muhatap bulamıyorum. Sen ne yaptın da müşteri hizmetleri ile görüştün birader ?
 

Geri
Yukarı