Vodafone FreeZone'un farkı nedir?

Barisdkmn

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2021
Mesajlar
6.506
Makaleler
1
Çözümler
24
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar faturasız tarifeye geçemediğimden ve kolay paketlerin çok pahalı olması yüzünden faturalıya geçeceğim. Şu an bana teklif ettiği en mantıklı paket 45TL'ye 5GB ve diğer kullanımlar. Fakat hat benim adıma olmadığı için FreeZone özelliklerinden faydalanamıyorum. Acaba hattı üstüme alıp FreeZone'lu olursam bana teklif ettiği paketlerde değişiklik olur mu? Ona göre direkt faturalıya geçeceğim hattı üstüme almadan.
 
FreeZone paketlerinde ek olarak sınırsız bir şeyler oluyor. Oyunlar, İnstagram vb. Pakete göre değişiyor. Geçmeden de internet sitesinden inceleyebilirsiniz tarifeleri. Hangisi uygun gelirse ona geçersiniz.
 
FreeZone paketlerinde ek olarak sınırsız bir şeyler oluyor. Oyunlar, Instagram vb. Pakete göre değişiyor. Geçmeden de internet sitesinden inceleyebilirsiniz tarifeleri. Hangisi uygun gelirse ona geçersiniz.

İnternet sitesinde farklı tarife mi gösteriyor? Hemen bakıyorum hocam.
 
26 yaşına kadar olan gençlere yapılıyor diye biliyorum. Biraz daha öğrenci işi hesaplı tarifeler vardı eskiden kullandığım kadarıyla böyle biliyorum.
 
26 yaşına kadar olan gençlere yapılıyor diye biliyorum. Biraz daha öğrenci işi hesaplı tarifeler vardı eskiden kullandığım kadarıyla böyle biliyorum.

Evet bende 13 yaşındayken kuzenim üstüne yapmıştı hesabı 17ye kadar freezonluydum fakat şimdi kuzenim 26 yaşını geçtiği için FreeZone'lu değilim.

FreeZone paketlerine bakabiliyorsunuz. Hat sizin üstünüze olmadığından direk eliyor sistem o paketleri.

Maalesef hocam Chrome üzerinden giriş yaptım fakat hala aynı 4 teklifi veriyor. 1 adet red tarifesi ve 3 adet normal faturalı tarife.
 
FreeZone Saçma Güzel Dünyası | Popüler Tarifeleri Keşfet

Bütün tarifelere geçme hakkınız var diye biliyorum. Yanlışım olabilir bu bilgide. En doğru bilgi Vodafone şubesinde.

Hocam teşekkürler her şey için. Hattı kendi üzerime aldım ve ilk ay hediye olarak 15GB'lik paket verdi. Bu paketi faturasız olarak aylık 50 TL'ye 3 ay daha kullanabileceğim. 3 aydan sonra faturalıya geçeceğim. Faturalı tarifeler freezonea geçince değişmiyormuş bu arada.
 

Geri
Yukarı