Vodafone Gamer tarifelerinde internet paylaşımı mümkün mü?

Angelic

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2019
Mesajlar
747
Çözümler
6
Vodafone'un sunduğu gamer tarifelerinde internet paylaşımı yapmak mümkün mü? USB paylaşımı ile PC'de kullanmayı hedefliyorum. Sözleşme ayrıntılarında şöyle bir şey yazıyor:

müşteriler başka cihazlarla internet paylaşımı(tethering) yapamaz. Abonelerin, kendilerine sunulan hakları 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına veya fct (sabit terminal) veya şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilemez.

İnternet hiç mi paylaşılmıyor veya paylaşım yapabiliyorsunuz ama "sınırsız" olarak kullandırılan uygulamalar GB haklarınızdan mı yiyor? Başka bir durum söz konusu ise de bu tarifeyi kullananlardan güncel yorumlar almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

IMG_20210730_190603.jpg
 
Bir ara dediğiniz paketi almıştım. Mevcut cihazda geçerlidir. Çalışması için ise cihazda internet olması gerekir. Paketi alırken de zaten bana 500 MB vermişlerdi. Şimdi nasıl bilmiyorum.
 
Paylaşırsın ama ana kotandan gider.

Diyelim 30 GB aylık kotan varsa ondan yer. Sınırsız kullanmak istiyorsan hattın takılı olduğu telefondan kullanmak zorundasın hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı