Vodafone ile akşamları paket kaybı oluyor

Equa

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2018
Mesajlar
456
Çözümler
3
Yaklasik 2 aydir aksam 19.30'dan sonra ping degerimide hafif bir artis var ve %1 ile %20 arasi paket kaybim var. Normalde 7 ms olan pingim de en iyi 13 ms, paket kaybi oldugu zamanlar 20 ms oluyor. Çözülmesi icin 3 kez Vodafone müsteri hizmelerini aradim fakat çözülmüs degil. Benden kaynakli bir sorun olsa sürekli olacagini düsünüyorum. Binada benden baska internet yok fakat 19.30'dan sonra bu sorun cikiyor. Nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye alt yapısından olduğunu düşünüyorum. Akşam insanlar evine gittikleri zaman yeteri kadar İnternet veremiyorlar. Sabah kullanırken bende de sıkıntı olmuyor ama akşam 6 dan sonra bende de yavaşlıyor. Ping çıkıyor. Türkiyede olunca bazı şeylere göz yummak lazım.
 
Türkiye alt yapısından olduğunu düşünüyorum. Akşam insanlar evine gittikleri zaman yeteri kadar internet veremiyorlar. Sabah kullanırken bende de sıkıntı olmuyor ama akşam 6'dan sonra bende de yavaşlıyor. Ping çıkıyor. Türkiye'de olunca bazı şeylere göz yummak lazım.

Daha 2 ay önce böyle bir sorun yoktu aksamlari oyun giremez oldum %20 paket kaybi çok fazla ISS ile alakali olabilir mi dusunuyorum Vodafone çok iyi bir firma degil çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı