UYUKA Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #1 Resimde olan modem var, TurkNet'in verdigi maksimum hızı alabilir miyim? Dosya Ekleri images (18).jpeg 21,9 KB · Görüntüleme: 225
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.156 Makaleler 2 Çözümler 12 29 Kasım 2020 #2 Modem fiber modem sanırım. Paketiniz destekliyorsa kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Vodafone Net'in Allah belasını versin.
Modem fiber modem sanırım. Paketiniz destekliyorsa kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Vodafone Net'in Allah belasını versin.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 29 Kasım 2020 #3 UYUKA dedi: Resimde olan modem var, TurkNet'in verdigi maksimum hızı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aldığın pakete göre değişiklilik gösterir.
UYUKA dedi: Resimde olan modem var, TurkNet'in verdigi maksimum hızı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aldığın pakete göre değişiklilik gösterir.
UYUKA Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #4 Engin. dedi: Modem fiber modem sanırım. Paketiniz destekliyorsa kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Vodafone Net'in Allah belasını versin. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
Engin. dedi: Modem fiber modem sanırım. Paketiniz destekliyorsa kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Vodafone Net'in Allah belasını versin. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.156 Makaleler 2 Çözümler 12 29 Kasım 2020 #5 UYUKA dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Yaşadıklarımı yaşadığınızda ne alaka olduğunu anlayacaksınız ama TurkNet kullanıyorsunuz.
UYUKA dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Yaşadıklarımı yaşadığınızda ne alaka olduğunu anlayacaksınız ama TurkNet kullanıyorsunuz.