Mehmet İnan
Kilopat
25.10.2019 tarihinde Vodafone evde internetimi kapattırdım. 5 gün sonra 30.10.2019 tarihinde ise modemlerini teslim ettim. 04.11.2019 tarihinde modeminiz başarı ile teslim alınmıştır mesajı gönderdiler. Daha sonra ise 24.11.2019 tarihinde modeminiz elimize ulaşmadı 400 TL para verin diye aynı numaradan tekrar mesaj gönderdiler. Ancak kargo takip numarası ile kontrol ettiğimde modemin 01.11.2019 tarihinde ellerine ulaştığını ve c**** a***** adlı şahısın teslim aldığını görüyorum, ki modeminizi başarıyla teslim aldık diye mesajda attılar. Müşteri hizmetlerini nereyse her gün aradım. Her seferinde 72 saat içinde geri döneceğiz diyorlar ancak geri dönen olmadı. Fatura geldi, son ödeme tarihide geçti hatta.
Üstüne bir de benim numaramı engellediler galiba. Arayıp kendi numaramı tuşladığımda uzun bir sessizliğin ardından şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz deyip kapanıyor.
Ben bu lanet firma ile nasıl baş edebilirim arkadaşlar, illa mahkemeye falan mı başvurmam lazım?
Üstüne bir de benim numaramı engellediler galiba. Arayıp kendi numaramı tuşladığımda uzun bir sessizliğin ardından şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz deyip kapanıyor.
Ben bu lanet firma ile nasıl baş edebilirim arkadaşlar, illa mahkemeye falan mı başvurmam lazım?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: