Aynısı bana da oldu gece birden gitti 20 dakika sonra geldi bazı sitelere girmiyor Online oyunlara da girmiyor, modemi restledim DNS değiştirdim düzelmedi.
deli ediyor beni hala düzeltmediler müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum.
Aynısı bana da oldu gece birden gitti 20 dakika sonra geldi bazı sitelere girmiyor Online oyunlara da girmiyor, modemi restledim DNS değiştirdim düzelmedi.
Ben de ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım bir türlü iki gündür böyle kafayı yemek üzereyim.
Merhaba arkadaşlar. Bu konuya yorum yazabilmek için üye oldum. Aynı sorun bende de mevcut. Giremediğiniz sitelere 1clickvpn eklentisini kurarak girebiliyorsunuz. Sorun Vodafone'un DNS sunucularından kaynaklanıyor galiba. Bende Valorant oyununu, ikariam oyununu, Yandex arama sayfasını, Vodafone'un kendi sitesini, Superonline'ın sitesini açmıyor.
Çözebilen oldu mu acaba?
Sorun ben de hala devam ediyor sen çözebildin mi hocam.
Twitter'dan yazdım Vodafone desteğe oradan baskı kurabiliriz belki denemekten zarar gelmez.
Ben de pişmanım müşteri hizmetlerine bile ulaşamıyorum.Hocam desteğe baktımda gelen geçen küfür etmişbende yazdım ama o kadar küfür arasında zor görülür çok pişmanım Vodafone'u kullandığıma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.