Vodafone.Net her siteye girmiyor

Merhaba arkadaşlar. Bu konuya yorum yazabilmek için üye oldum. Aynı sorun bende de mevcut. Giremediğiniz sitelere 1clickvpn eklentisini kurarak girebiliyorsunuz. Sorun Vodafone'un DNS sunucularından kaynaklanıyor galiba. Bende Valorant oyununu, ikariam oyununu, Yandex Arama sayfasını, Vodafone'un kendi sitesini, Superonline'ın sitesini açmıyor.
Çözebilen oldu mu acaba?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bu konuya yorum yazabilmek için üye oldum. Aynı sorun bende de mevcut. Giremediğiniz sitelere 1clickvpn eklentisini kurarak girebiliyorsunuz. Sorun Vodafone'un DNS sunucularından kaynaklanıyor galiba. Bende Valorant oyununu, ikariam oyununu, Yandex arama sayfasını, Vodafone'un kendi sitesini, Superonline'ın sitesini açmıyor.
Çözebilen oldu mu acaba?

Vallahi hocam müşteri hizmetleriyle kavga ettim bana diyor ki reset attım açtım hepsi beceriksiz deli olacağım yok çözümü yani şimdi yaş olarak bir güvenlilik kursalar Vatan ne alaka ahaber vb ne alaka ayrıca tek yaşıyorum yaş 25 yani Vodafone pişmanlıktır gerçekten napıcaz fikri olan var mı?
Sorun ben de hala devam ediyor sen çözebildin mi hocam.

Yok hocam sorunu çözemedim bütün sitelere girmemeye başladı çoğunluk bir çözüm bulmamız lazım.

Nakil işlemi için başvurdum 20 gün sonra gerçekleşti. İnternet bi geldi durum bu şekilde. Sanal bilgisayarlardan anca işlerimi halledebiliyorum. Saçmalık ya bu nasıl bi problem ? Bu veya diğer platformlardan dünya kadar yazılar var ama müşteri hizmetlerinin problemden haberi bile yok. Yöntemi bulan varsa bilgi verirse çok sevinirim arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı