Vodafone.Net her siteye girmiyor

Nakil işlemi için başvurdum 20 gün sonra gerçekleşti. İnternet bir geldi durum bu şekilde. Sanal bilgisayarlardan anca işlerimi halledebiliyorum. Saçmalık ya bu nasıl bir problem? Bu veya diğer platformlardan dünya kadar yazılar var ama müşteri hizmetlerinin problemden haberi bile yok. Yöntemi bulan varsa bilgi verirse çok sevinirim arkadaşlar.

Vallahi hocam yöntem Vodafone'un düzeltmesidir bizimle alakalı değil sunucularında sorun telefonları yüzümüze kapatıyorlar çok rezil bir şirket 3 gün etti hala sorun devam ediyor çıldıracağım hiçbir şey indiremiyorum çoğu sitelere giremiyorum kafayı yiyiceğim.

Arkadaşlar ben de aynı problemi yaşıyorum. 2-3 gün önce gece internet gitti sonra böyle oldu. Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız gibi sürekli başka yerlere bağlıyorlar beni. Benim korktuğum şey ise ben engelli interneti kapsamında 60 TL karşılığında 32 mbit hız ile kullanıyorum ucuz yani şuanki enflasyon ve fiyatlara göre. Acaba diyorum siz de benim gibi ucuz kullanıyorsunuz da bize özgü böyle yarım internet mi veriyorlar?
Vodafone'un bir sürü abonesi var fakat bu forumdan başka bu problemi dile getiren görmedim.

Arkadaşlar geçici çözüm olarak 1clickvpn eklentisi var Google Chrome için bu yöntemi kullanabilirsiniz lakin dikkat etmeniz gereken husus VPN olduğu için internet bankacılığı e-devlet işlemleri gibi şeyleri yapmamanız. İnternette sörf için kullanabilirsiniz. Benim bulduğum çözüm bu şimdilik. Müşteri Hizmetlerini aradım dün akşam 18:34'te teknik servis aramış çağrıyı duymadığım için bakamadım telefona onun dışında şimdilik bi gelişme yok
Arkadaşlar ben de aynı problemi yaşıyorum. 2-3 gün önce gece internet gitti sonra böyle oldu. Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız gibi sürekli başka yerlere bağlıyorlar beni. Benim korktuğum şey ise ben engelli interneti kapsamında 60 TL karşılığında 32 mbit hız ile kullanıyorum ucuz yani şuanki enflasyon ve fiyatlara göre. Acaba diyorum siz de benim gibi ucuz kullanıyorsunuz da bize özgü böyle yarım internet mi veriyorlar?
Vodafone'un bir sürü abonesi var fakat bu forumdan başka bu problemi dile getiren görmedim.
Bize özgü bir durum yok. Vodafone'un DNS Sunucusunun ön belleği çökmüş durumda şuan. DNS değiştirmeleri gerekiyor yada sunucuyu resetlemeleri. Her iki yolda da genel bir internet kesintisi olacağı için şimdilik arızaya müdahale etmiyorlar gibi geldi bana. Yakında önbelleği dolan DNS Sunucusu bi çok kullanıcıya sıkıntı çıkarak o zaman mecburen çözecekler. 3 gün önce bu sorunu yaşadığımda sadece bende var sanıyordum. Gün geçtikçe sayımız çoğalıyor :(

Arkadaşlar geçici çözüm olarak 1clickvpn eklentisi var Google Chrome için bu yöntemi kullanabilirsiniz lakin dikkat etmeniz gereken husus VPN olduğu için internet bankacılığı e-devlet işlemleri gibi şeyleri yapmamanız. İnternette sörf için kullanabilirsiniz. Benim bulduğum çözüm bu şimdilik. Müşteri hizmetlerini aradım dün akşam 18:34'te teknik servis aramış çağrıyı duymadığım için bakamadım telefona onun dışında şimdilik bir gelişme yok.

Bize özgü bir durum yok. Vodafone'un DNS sunucusunun ön belleği çökmüş durumda şu an. DNS değiştirmeleri gerekiyor ya da sunucuyu resetlemeleri. Her iki yolda da genel bir internet kesintisi olacağı için şimdilik arızaya müdahale etmiyorlar gibi geldi bana. Yakında önbelleği dolan DNS sunucusu birçok kullanıcıya sıkıntı çıkarak o zaman mecburen çözecekler. 3 gün önce bu sorunu yaşadığımda sadece bende var sanıyordum. Gün geçtikçe sayımız çoğalıyor :(

Hocam en güzeli Superonline 12 sene kullandım hiç ama hiç kesilme yaşamadım böyle sorunlar asla tek telefonla müşteri hizmetine bağlanıyordum taşındım diye altyapı yoktu diye Superonline bağlamamıştı ama Vodafone halleti yoksa gözü kapalı Superonline 20 30 TL fazla olsun değsin.

Hocam en güzeli Superonline 12 sene kullandım hiç ama hiç kesilme yaşamadım böyle sorunlar asla tek telefonla müşteri hizmetine bağlanıyordum taşındım diye altyapı yoktu diye Superonline bağlamamıştı ama Vodafone halleti yoksa gözü kapalı Superonline 20 30 TL fazla olsun değsin.
Ah superonline alt yapısı olsa onu bağlatırdım :) Malesef benim tek seçeneğim Türk Telekom ve aynı altyapıyı kullanan diğer ISS'ler.

2 Gündür aynı sorun bende de var. Müşteri hizmetleri bir şeyler yaptı düzelmesi lazım dedi ama nafile. Vodafone desteğe yazalım başka türlü düzeltmeyecekler.

Memleket sansür cenneti.
Bunlar daha iyi günlerimiz...
[/
Aynısı bana da oldu gece birden gitti 20 dakika sonra geldi bazı sitelere girmiyor online oyunlara da girmiyor,modemi restledim dns değiştirdim düzelmedi
Öncelikle selamlar kardeşim ,müşteri hizmetlerini aradım 1dakikada hallettiler eğer sen de aramadıysan arayıp halledebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı