Vodafone Net Süper Online internet altyapısı nasıldır?

• Konuyu başlatan Aizens
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.033

Aizens

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Türk Telekom 24Mbps fiber internet kullanıyorum. Sözleşme bitiyor. Vodafone'ya da Süper Online internet altyapısına geçmek istiyorum. milleni.com sitesinden altyapı sorguladım "altyapınızın karşıladığı maksimum hız: 100 Mbps (Türk Telekom altyapısı)" olarak belirtiyor. Vodafone sitesinden baktığımda altyapı ile ilgili bilgi vermiyor 100, 200 Mbps ve daha yüksek hızda paketler sunuyor. Bu hızları verebilir mi? Süper Online kısmında ise fiber paket sunmuyor. Süper box kampanyaları getiriyor.
Bina da sadece Türk Telekom altyapısı mı var? Diğer servis sağlayıcıların da kutusu var mı? Bunu nereden öğrenebilirim?

Adresinizde fiber var gibi anladım ama şuradan sorgulayıp ekran görüntüsü atabilirseniz daha net konuşuruz:

Evet fiber var. Ama VF altyapısı var mı bilmiyorum. Türk Telekom olarak gördü milleni.com.
1696712509986.png

buda milleni.comun çıktısı
1696712386251.png

Hocam adresinizde sadece TT fiber altyapısı var. Eğer eve kadar fiberse -ki öyle gözüküyor ama altyapı sorgulamada bazen karışıyor- 1000Mbps'e kadar, binaya kadar fiberse 100Mbps'e kadar paketler kullanabilirsiniz. Vodafone da TT altyapısı kullanıyor (Yanlış bilmiyorsam Vodafone, Türksat altyapısını da kullanıyor ama konumuzla alakası yok). Superonline TT Fiber altyapısından hizmet vermiyor, fiberde sadece kendi altyapısından hizmet veriyor, sadece bakır altyapıda TT kullanıyor. Bu durumda ister TT kullanmaya devam edebilirsiniz isterseniz de TT altyapısı kullanan onlarca firmadan birine geçiş yapabilirsiniz.

Hocam adresinizde sadece TT fiber altyapısı var. Eğer eve kadar fiberse -ki öyle gözüküyor ama altyapı sorgulamada bazen karışıyor- 1000Mbps'e kadar, binaya kadar fiberse 100Mbps'e kadar paketler kullanabilirsiniz. Vodafone da TT altyapısı kullanıyor (Yanlış bilmiyorsam Vodafone, Türksat altyapısını da kullanıyor ama konumuzla alakası yok). Superonline TT Fiber altyapısından hizmet vermiyor, fiberde sadece kendi altyapısından hizmet veriyor, sadece bakır altyapıda TT kullanıyor. Bu durumda ister TT kullanmaya devam edebilirsiniz isterseniz de TT altyapısı kullanan onlarca firmadan birine geçiş yapabilirsiniz.
Hocam daireye kadar fiber geliyor. Daire içinde Fiber optik kablo çeviriciye girip ordan cat 6 ile modeme geliyor. Kaç mbps alabilirim. ayrıca sadece TT altyapısı var ise VF fiber paket sunuyor. VF ye geçsem herhangi bir sorun olur mu TT de mi kalmalıyım. Süper Online fiber çektirebilir miyiz? Nasıl yürüyor süreç bir bilgin var mı?

Hocam Superonline altyapısı yoksa o bölgede fiber çektirmen çok zor. Ayrıca Vodadone'a da geçebilirsin. Hizmet kalitesi nasıldır kullanmadığım için bilemiyorum ama geçmenizde de herhangi bir sorun yok. TT altyapısı kullanan bir sürü firma var. TurkNet, Netspeed, Millenicom, D-Smart, Şoknet, FixNet, İnternet Kutusu, Comnet, Merkürnet... daha liste uzar gider. İnternetten kullanıcı yorumlarını araştırıp uygun bulduğunuz herhangi birine geçebilirsiniz. (Bu liste öneri değil, bilgi için verdim internetten araştırın hizmet kalitesini firmaların)

Hız olarak 1000Mbps'e kadar alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı