Vodafone Red Lite sınırsız internet paketi Hotspot ile kullanılabiliyor mu?

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Sanirim faturalilara, kullanim acisindan yogun kullanim gorulunce sinirsiz paket teklifi geliyor. Bugün bana geldi ve bu pakete gectim.

Merak ettigim soru ise ben bu sinirsiz interneti Hotspot'la kullanabiliyor muyum? 15 GB hotspot var ancak Apple cihazlarda kullanilabilir oldugunu soylemisler.

Son düzenleyen: Moderatör:
15GB kulanabiliyorsunuz, iOS, Android veya USB tether fark etmiyor, pdanet+ ve foxfi key APK ile sınırsız kullanabiliyorsunuz tethering özelliğini.

Yukaridaki cevap doğru, arkadaşımda var 225 tl ödüyor yılbaşından bu yana, ben de turkcellden sırf bunun için vodafone'a geçtim, dün teklif geldi 389 tl diye, sen kaç tl ye geçtin?

Arkadaşım kabul etmeden önce bir bayiye gitmeni öneririm, bazı taahhütler olduğu gibi devam ediyor hiçbir şey yapmayınca, beni de arayıp onaylatmaya çalışmışlardı yüksek fiyatı bayide özellikle komisyon için fiyat yükseltmeye çalıştıklarını öğrenmiştim. 2 yıldır 200 ödüyorum ben.

Yukaridaki cevap doğru, arkadaşımda var 225 tl ödüyor yılbaşından bu yana, ben de turkcellden sırf bunun için vodafone'a geçtim, dün teklif geldi 389 tl diye, sen kaç tl ye geçtin?
389 TL’ye gectim ben de.

Hocam dediğiniz şey basit bir şey mi? rica etsem anlatabilir misiniz çünkü oturduğum yerde internet altyapısı yok mecburum.
Hocam PDANet+ uygulamasını telefonunuza ve bilgisayarınıza yüklüyorsunuz, USB kablo ile bağlandığınızda görmezse eğer birkaç kez çıkar tak yapın görecektir, bilgisayarda ki uygulama otomatik görüyor ve bildirimin üstüne tıklayıp bağlanıyorsunuz..

Youtube üzerinde daha ayrıntılı bulabilirsiniz,

Ancak foxfi key apk kurmalısınız veya uygulamayı android üzerinden satın almalısınız yoksa 10 dakikada bir bağlantınız kesilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı