Vodafone RedBox nasıl?

Qzeybei

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Merhaba. Aranızda "Vodafone RedBox" kullanıcısı var mı? Varsa hangi şehirde ve şehir merkezinde mi yoksa şehir merkezinden uzak yerlerde mi kullanıyor? Ortalama kaç Mbps alıyor? Kaç yıldır kullanıyor ve memnun mu? Şimdiden teşekkürler.
**Not: Lütfen Vodafone 4.5G kullanıcısı olup bunu kötü bulanlar ve "bu kötüyse RedBox'da kötüdür" gibi düşünüp yorum yapmayınız lütfen!
**Not 2: Lütfen başka operatör önermeyiniz. Sadece Redbox hakkında fikirlerinizi söyleyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak 1buçuk yıldır redbox kullanıcısıyım 150GB kotalı kullanıyorum şehir merkezine 15km uzaklıkta olan köyümde kullanıyorum beni idare ediyor mu ediyor ama çok fazla bir şey beklemeyin hızı iyi değil ortalama 3Mbps hız veriyor ama sadece inteerneti açsa yeter diyorsanız tercih edilebilir.

Not: Lütfen Vodafone 4.5G kullanıcısı olup bunu kötü bulanlar ve "bu kötüyse Redbox'da kötüdür" gibi düşünüp yorum yapmayınız lütfen!

Dostum böyle yazmışsın ama Kocaeli gölcükte şehir merkezinde benim Vodafone az çekiyor o bir modeme takıldığında sadece çekim alanı fazlalaşır o yüzden 4.5G'ye göre bir yorum yapabilirsin yanlış olmaz.
Ekstradan Vodafone bayisindeki çekmiyor.

Ankara-Keçiören Kuyubaşı mevkiinde oturuyorum ve Redbox kullanıyorum.
Öncelikle mecbur değilseniz kesinlikle almayın.
150GB kotalı tarifeyi kullanıyorum.
Özellikle haftasonları internette anlık kopmalar oluyor, hafta içi de haftasonu olduğu kadar olmasa da kopmalar var.
Mbps olarak bayağı yüksek değerler gördüm. Ancak bu hiçbir zaman sabit olmadı.
Fatura ilk ay 90 TL, öbür aylar yaklaşık 130 TL.
Başka sorunuz varsa alabilirim.

Ortalama hızınız ne kadardı? Ve 4.5G'de mi kullandınız?

Ben 4.5G kullanıyorum dostum ve 4.5G'de 30 Mbps'leri görüyorum. (Eskişehir-şehir merkezi)
Mbps ortalama kaç Mbps alıyorsunuz?

Mbps ortalama kaç Mbps alıyorsunuz?
3G'ye aldığımda saçma bir şekilde internete erişim sağlayamıyorum, bu yüzden hep 4.5G.
Ortalama hız olarak şunu söyleyebilirim. Şuan test yaptığımda 16 mbps çıkıyor. Ping 54.
Bu hızın 100 mbpslere, bazen 150lere çıktığı oluyor ancak çok nadir. Zaten 4 kişi olduğumuz için ve 150GB kota olduğu için bir anlamı yok. Ancak genelde 10-24 mbps arası gidip geliyor. Bazen de kanser edici bir şekilde 1-2 mbps oluyor.
Arkadaşlar, zorunda değilseniz bulaşmayın.
@Salih METİN , @Qzeybei
yaklaşık 15 dakikadır internet rezil, neredeyse hiçbir şekilde internet erişimi yok. Bu yazıyı yazmak için mobil verimi (Türk Telekom) kullanıyorum. Alırken 2 değil 3 kere düşünün.

Son düzenleme:

Hocam ben yurtta kalıyorum internette rezalet ötesi o yüzden biraz son çare benim için tecrübelerini iletebilir misin acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…