volkankelebek
Kilopat
- Makaleler
- 2
İndirim yansıdı mı size arkadaşlar? 2 saat olacak mesaj hala gelmedi.
77 TL'ye 25 TL indirim yansıdı bana.
İndirim yansıdı mı size arkadaşlar? 2 saat olacak mesaj hala gelmedi.
Daha önceden mobil ödeme kullandıysanız ondandır. 1 yıldır kullanmayanlara 50tl ye kadar bedava.77 TL'ye 25 TL indirim yansıdı bana.
Hocam 2. alışımda da bedava mı? Ben indirim gerçek mi diye denemek için 1 tane almıştım. 2. cüzdan kodunu da alsam yapar mı indirim?Daha önceden mobil ödeme kullandıysanız ondandır. 1 yıldır kullanmayanlara 50tl ye kadar bedava.
Sadece 1 kez faydalanılabiliyor. 2 kere sepete eklemek gerekiyor galiba. Tam bilmiyorum.Hocam 2. alışımda da bedava mı? Ben indirim gerçek mi diye denemek için 1 tane almıştım. 2. cüzdan kodunu da alsam yapar mı indirim?
Arkadaşlar 2 hafta önce Vodafone'a geçtim ve mobil uygulamayı incelerken çok güzel bir şeye denk geldim.
Eğer Vodafone'lu iseniz tam da Steam yaz indirimleri varken koşun ve 50TL'ye kadar ücretsiz anahtarınızı alın. Ben 2 defa 20 TL'lik kod aldım.
Bununla ilgili açıklama;
6.99 TL mobil ödeme aktif ücreti var üç ay için.Ben 50 TL'ye kod aldım direkt 57 TL kesti görünüyor. Mobil ödeme ile ilk defa alışveriş yaptım.
Evet ancak 50 TL'lik indirimle ilgili bilgi gelmedi.6.99 TL mobil ödeme aktif ücreti var üç ay için.