Vodafone'daki iPhone 13 gerçek mi?

  • Konuyu başlatan asdo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2B
Mini falan değil. Renk farkından dolayı böyle. Renkten renge göre fiyat değişiyor farkındaysınız. Ülke'de her üründe stok problemi olduğu için hemen hemen her ürün de bu olay yaşanıyor. Bir renkte az stok oluyor bir renkte normal stok oluyor vs. derken fiyat dalgalanıyor böyle. Özellikle E-Ticaret'de bunu çok yapıyorlar. Mağazalarda pek denk gelmezseniz bu olaya ama internette genelde böyle oluyor.
 
Normalde 12000 TL olan ürünün 13500 TL olması stokların olmadığı anlamına gelmiyor. Ederinden pahalı olduğu anlamına geliyor. Dilediğiniz siteden alışveriş yapmakta özgürsünüz.
Hocam Apple sitesinde bile yok, Mediamarkt'ta yok, daha dün Turkcell'e falan gittim yoktu. Ben zaten fiyata göre stok yok demiyorum, 12000 TL bandında yok diyorum yazdım zaten öbürlerinde pahalı diye.
 
Hocam apple sitesinde bile yok, Mediamarkt'ta yok, daha dün Turkcell'e falan gittim yoktu. Ben zaten fiyata göre stok yok demiyorum, 12000 TL bandında yok diyorum yazdım zaten öbürlerinde pahalı diye.
Cümlenizden direkt stok yok diye anlaşılıyor hocam o yüzden öyle yazdım. Attığınız site Vodafone'un resmi sitesi, gerçek yani.
 

Geri
Yukarı