alperbt Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 İlk motorum olacak. Arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz veya bunun yerine başka motor önerir misiniz?
İlk motorum olacak. Arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz veya bunun yerine başka motor önerir misiniz?
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 30 Temmuz 2024 #2 İkisi arasından SR250 alırdım. Ama ilk motorum olacaksa naked ile baslamayı tercih ederdim ben.
Erenkhan Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 250SR. Piyasası oturdu, usta ve parça konusunda Voge'den daha iyidir muhtemelen.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.879 Çözümler 175 30 Temmuz 2024 #4 RKS R250. alperbt dedi: İlk motorum olacak. Arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz veya bunun yerine başka motor önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... İkisi de değil. Yedek parça çukuruna sokarsınız kendinizi. RS200 düşünün.
RKS R250. alperbt dedi: İlk motorum olacak. Arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz veya bunun yerine başka motor önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... İkisi de değil. Yedek parça çukuruna sokarsınız kendinizi. RS200 düşünün.
SterN0 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 alperbt dedi: İlk motorum olacak. Arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz veya bunun yerine başka motor önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında bir seçim olacaksa SR250 tercih edebilirsin onun dışında Çin motorlarını tavsiye etmem. @Görkem Umut dediği gibi hint kalitesine yönelebilirsin bajaj markasında yedek parça sorunu yaşamazsınız.
alperbt dedi: İlk motorum olacak. Arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz veya bunun yerine başka motor önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında bir seçim olacaksa SR250 tercih edebilirsin onun dışında Çin motorlarını tavsiye etmem. @Görkem Umut dediği gibi hint kalitesine yönelebilirsin bajaj markasında yedek parça sorunu yaşamazsınız.