Void Elite vs clud 2 vs Artics 3

burak babacan

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
233
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kulaklık seçeceğim kararsız kaldım aşağıdaki kulaklıklardan bir tanesini almak istiyorum ama sizin de öneriniz varsa ona da bakabilirim.




Bunlardan fiyatından dolayı Corsair daha yakın ama mikrofonu nasıl? Tam bilmiyorum.
 
Merhabalar Corsair in yaptığı modelin rgb olmayan versiyonunu kullanıyorum mikrofonu açısından tatmin ediyor videoları vardır Youtube'da (Ayrıca bu kulaklık modelini Xantares yayınlarında kullanıyordu ekstradan dahili bir mikrofonu yok diye biliyorum yayınlarından bakabilirsiniz sesine.) fakat mikrofonu kapatıp açmak için yukarı kaldırıp indirebiliyoruz bunu yaparsanız zamanla gevşiyor şuanlık herhangi bir problemini görmedim ama sonralarda görmeyeceğimi söyleyemem. Bu arada bu kulaklıkla rgb si olmayan versiyonu arasında bir fark yok diye biliyorum fiyat açısından farklar var isterseniz ona da yönelebilirsiniz. Diğer kulaklıkları deneyimleme şansım olmadı o yüzden mevcut kulaklığımın üstünden gittim. Ciddi bir derecede fiyat farkları var kulaklıklar arasında ama o farka değer mi sizin karar vermeniz gereken bir durum.
 
Void Elite'de sanırsam cızırtı sorunu vardı, Arctis serisi de kaliteli fakat sesten çok konfora önem veriliyor, Cloud 2 hem kaliteli bir sese sahip, tatmin edici bir sesi var ve konforlu. Bence Cloud 2.
 
Merhabalar Corsair'in yaptığı modelin RGB olmayan versiyonunu kullanıyorum mikrofonu açısından tatmin ediyor videoları vardır YouTube'da (ayrıca bu kulaklık modelini xantares yayınlarında kullanıyordu ekstradan dahili bir mikrofonu yok diye biliyorum yayınlarından bakabilirsiniz sesine.) Fakat mikrofonu kapatıp açmak için yukarı kaldırıp indirebiliyoruz bunu yaparsanız zamanla gevşiyor şu anlık herhangi bir problemini görmedim ama sonralarda görmeyeceğimi söyleyemem. Bu arada bu kulaklıkla RGB'si olmayan versiyonu arasında bir fark yok diye biliyorum fiyat açısından farklar var isterseniz ona da yönelebilirsiniz. Diğer kulaklıkları deneyimleme şansım olmadı o yüzden mevcut kulaklığımın üstünden gittim. Ciddi bir derecede fiyat farkları var kulaklıklar arasında ama o farka değer mi sizin karar vermeniz gereken bir durum.

Seninkide aynısı mı?
 

Geri
Yukarı