M meraklımelaat Femtopat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #11 Ali İhsan İnce dedi: M.2 SSD besler mi kasa ne demek Genişletmek için tıkla... Yani simdi anakart da bir yere kadar destek verebiliyor onu demek istedim pek anlamıyorum bilgidayardan yanlış anlamayin
Ali İhsan İnce dedi: M.2 SSD besler mi kasa ne demek Genişletmek için tıkla... Yani simdi anakart da bir yere kadar destek verebiliyor onu demek istedim pek anlamıyorum bilgidayardan yanlış anlamayin
Mete Kaya Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #12 Ali İhsan İnce dedi: Tabii arkadaş Online oyunlar oynayacaksa Valorant CS:GO gibi vok daha iyi olacaktır işlemci olarak ve bu fiyata RX 6600 Ryzen 5600'lu sistemler bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Bende vok alacağım Online oyun oynayacagım zaten bir tek benim icin vok daha mantikli geldi beni sarmiyor hikayeli oyunlar.
Ali İhsan İnce dedi: Tabii arkadaş Online oyunlar oynayacaksa Valorant CS:GO gibi vok daha iyi olacaktır işlemci olarak ve bu fiyata RX 6600 Ryzen 5600'lu sistemler bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Bende vok alacağım Online oyun oynayacagım zaten bir tek benim icin vok daha mantikli geldi beni sarmiyor hikayeli oyunlar.