Volvo Fanboyları

Gerçekten ben de bıktım artık 2000 model arabayla 2020 model arabayı kıyaslayıp diğerini eziklemelerinden. Lexus,infiniti,Mercedes,BMW,Audi ne gelirse gelsin hepsine sallıyorlar. Yok İsveç çeliği yok şu yok bu o teneke şu çöp durmadan bunlar dönüp duruyor. Kaza videolarında da araba ne kadar dağılmış onun hesabı yapılıyor önemli olan ne kadar dağıldığı değil içerideki insanı ne kadar koruduğudur ama anlamıyor arkadaşlar ( Volvo yolcusunu korumuyor demiyorum, aracın dağılıp dağılmamasıyla ilgisi olmadığını diyorum ).
Artık İsveç Çeliği kullanmıyor zaten.

Konuyu uzatmanın bir mantığı yok, kanalın sahibi küçük birisi.

@396597 Fiyatlar bir yana; yeni yenidir, eski ise eski. Bir aracın yaşam kabini ezilmezse büyük başarıdır ama darbeyi emmezse de yolcunun canına okur. Yeni araçlar plastik, fiber, alüminyum gibi malzemeler kullanıyor. Ekonomik kaygı olsa da asıl amaç içindeki yolcuları korumak. Haliyle görüntünün dışında neredeyse çoğu araç içeridekileri korur hale geldi. İnsanlar hala kapı tokatlayıp sac kalınlığıyla sağlamlık ilişkilendirme huyunu bırakamadı, ona yanarım.

Ya görmek istemiyorum artık. Kanalın ismini vermek istemiyorum daha dayanıklılık ve sağlamlığı ayırt edemiyor ya! Karşılaştırılan şey 2000 Focus ve 2012 S60. ESP kapalı test yapıyor adam 'eğğğ bu kötüğ araba' deyip zort diyor ya. Bıkmadınız mi yani sağlam diye bir yapmadığınız video kalmadı. O kadar var sayamam. Adam yorum yapıyor en iyisi Volvo deyip gidiyor ya. Bunun hakında düşüncelerinizi alalım.

2012 S60 ile 2000 Focus'u karşılaştırma sebebi yüksek olasılık onu öfkelendiren bir durum olmuştur. Onu birisi tetiklediği için kıyaslama yapmak zorunda kalmıştır. V40 Cross Country kullanıyorum arabayı ilk aldığım zamanlarda Megane kullanandan tutun Golf kullananlara kadar hepsi bir kıyaslama peşindeydi. Haliyle aracınızın iyi özelliğini anlatmak zorunda kalıyorsunuz. Empati yapmak gerekiyor.
Sosyal medyada bugün baktığımız zaman herkesin aracı kendine göre çok iyi olduğu için devamlı bir kıyaslama peşindeler. Yok BMW'yi tokatladım, yok Fluence yolun kralı. Hepsi saçma sapan muhabbet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı