Emofisör
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Avukat Sekreteri
Kankam likitlerinde hiç sorun yaşamadım bu cihazda aynı marka farklı lezzet 5 likit kullandım da ben muhtemelen coili patlattım ama hava kanalları açıkken o sıkıntı vardı kapalıyken gayet iyiydi sorun ne bilmiyorum ama podun içindeki suyu kuruttum peçeteyi tıkadım içine döndürdüm iyice kuruduğuna kanaat ettiğimde coili taktım likiti bastım 30 dakika emme süresi vesaire şarja taktım dolunca çektim sorun geçmişti, coili atmadım paket içinde tutuyorum bir sorun olursa tekrar denerim de aklıma şey takıldı mesela ben bu coilde bu likiti kullandım poddaki haznedeki likit bitti ben diğer likiti akıtsam coilde bu likiti emmiş olsa ama diğer likiti akıttığım için bir sorun teşgil eder mi acabaCoili yakmış olabilirsin hocam ben de tam anlamadım o sorunu. Bu arada depoyu peçeteyle ve kulak çubuğuyla iyice kurutsaydın. Coili takınca pamuğa su değmesin. Hava kanalı kapalı kullanmak istemiyorsan mecbur yeni coil alacaksın gibi ama likitten de olabilir şimdi bilmiyorum. Başka bir likitle (farklı bi marka) dene istersen. Bizim bir arkadaş coili yandı diye çöpe attığı coili çöpten alıp yıkayıp kurutup tekrar takmıştı makinaya parası yok diye bir kaç gün önce, o geldi aklıma
Bir de yeni bir likit alacağın zaman 30ml'den yüksek alma. Beğenmezsen boşa gitmesin.