Voopoo Argus Pro hava kanalları tamamen açıkken yanık tadı geliyor

Coili yakmış olabilirsin hocam ben de tam anlamadım o sorunu. Bu arada depoyu peçeteyle ve kulak çubuğuyla iyice kurutsaydın. Coili takınca pamuğa su değmesin. Hava kanalı kapalı kullanmak istemiyorsan mecbur yeni coil alacaksın gibi ama likitten de olabilir şimdi bilmiyorum. Başka bir likitle (farklı bi marka) dene istersen. Bizim bir arkadaş coili yandı diye çöpe attığı coili çöpten alıp yıkayıp kurutup tekrar takmıştı makinaya parası yok diye bir kaç gün önce, o geldi aklıma 😆
Bir de yeni bir likit alacağın zaman 30ml'den yüksek alma. Beğenmezsen boşa gitmesin.
Kankam likitlerinde hiç sorun yaşamadım bu cihazda aynı marka farklı lezzet 5 likit kullandım da ben muhtemelen coili patlattım ama hava kanalları açıkken o sıkıntı vardı kapalıyken gayet iyiydi sorun ne bilmiyorum ama podun içindeki suyu kuruttum peçeteyi tıkadım içine döndürdüm iyice kuruduğuna kanaat ettiğimde coili taktım likiti bastım 30 dakika emme süresi vesaire şarja taktım dolunca çektim sorun geçmişti, coili atmadım paket içinde tutuyorum bir sorun olursa tekrar denerim de aklıma şey takıldı mesela ben bu coilde bu likiti kullandım poddaki haznedeki likit bitti ben diğer likiti akıtsam coilde bu likiti emmiş olsa ama diğer likiti akıttığım için bir sorun teşgil eder mi acaba

Kankam likitlerinde hiç sorun yaşamadım bu cihazda aynı marka farklı lezzet 5 likit kullandım da ben muhtemelen coili patlattım ama hava kanalları açıkken o sıkıntı vardı kapalıyken gayet iyiydi sorun ne bilmiyorum ama podun içindeki suyu kuruttum peçeteyi tıkadım içine döndürdüm iyice kuruduğuna kanaat ettiğimde coili taktım likiti bastım 30 dakika emme süresi vesaire şarja taktım dolunca çektim sorun geçmişti, coili atmadım paket içinde tutuyorum bir sorun olursa tekrar denerim de aklıma şey takıldı mesela ben bu coilde bu likiti kullandım poddaki haznedeki likit bitti ben diğer likiti akıtsam coilde bu likiti emmiş olsa ama diğer likiti akıttığım için bir sorun teşgil eder mi acaba
Tam anlamadım hocam. Haznedeki likit bittikten sonra üstüne yeni farklı likit koymayı mı kastettiniz yoksa başka bir şey mi? Biraz daha açıklar mısın?

Likit bittikten sonra haznede kalan biraz likiti dökmeyi kastettiysen gerek yok öyle bir şeye. Tamamen bitmesini bekleme ama pamuğu yakarsın. İnce bi tabaka kaldığında yeni likiti koy. İster aynı ister farklı fark etmez.
Şöyle, haznede likiti değiştirmekte sakınca yok biliyorum lakin coilde eski likit var, yeni likit eski likit karışınca coile bir zararı hasarı bulunur mu bundan kastettim. Yeni bir likit için yeni bir coil takılmalı gibi bir husus var mı? Yoksa salla geç dök iç mi diyosun.

Şöyle, haznede likiti değiştirmekte sakınca yok biliyorum lakin coilde eski likit var, yeni likit eski likit karışınca coile bir zararı hasarı bulunur mu bundan kastettim. Yeni bir likit için yeni bir coil takılmalı gibi bir husus var mı? Yoksa salla geç dök iç mi diyosun.
Hayır hayır hayır. Öyle olsaydı bu iş çok masraflı olurdu :D Ama maksimum 2 ayda bir coili değiştir. Yanmasını bekleme

Hayır hayır hayır. Öyle olsaydı bu iş çok masraflı olurdu :D Ama maksimum 2 ayda bir coili değiştir. Yanmasını bekleme
Anladım da benim ex coil niye böyle oldu acaba kapalıyken sorun yok hava kanalları açıkken boğazımı deşiyordu adeta, yeni coil taktım işte o sorun gitti idrak edemedim...

Yeni konular

Geri
Yukarı