Vozol 10000 ile uçakta yakalanır mıyız?

heteri5612

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 18 yaş altındayım ve bugün yurt içi bir seyahat gerçekleştireceğim. Gideceğim yere benimle birlikte Vozol 10000 disposable cihazımı da götürmek istiyorum. Havaalanında herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Uçağa sadece sırt çantam ile gireceğim, sırt çantası da el bagajı sayıldığı için elektronik sigara gibi kişisel aletlerimin burada bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Bilen birisi bilgilendirebilir mi?

Son düzenleme:
Her hangi bir sorun oldugmu benimde yurt dışı seyhatim var ve 18 yaşindan kücügüm yakalanir miyim ?

Oradaki adamların size: “hmm 18 yaşından küçüksünüz sigara mı içiyorsunuz? Gelin bir kulaklarınızı çekeyim” demeye uğraşacaklarını sanmıyorum. Herkesin işi gücü var.

Oradaki adamların size: “hmm 18 yaşından küçüksünüz sigara mı içiyorsunuz? Gelin bir kulaklarınızı çekeyim” demeye uğraşacaklarını sanmıyorum. Herkesin işi gücü var.

Daha çok ucaga almazlar falan diye düsünmüstüm :/ bende kimsenin yaşimi umursayacagini düsünmüyorum

Daha çok ucaga almazlar falan diye düsünmüstüm :/ bende kimsenin yaşimi umursayacagini düsünmüyorum
Ben cebimde elektronik sigara ile biniyorum. Yurtdisi ucuslari dahil. Bir sey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…