Vozol 10K aroma önerisi

Vozolun security bölümünde orjinal çıktı

Bu arada şu an içiyorum dumanı falan bayağı bol çıkıyor öyle ucundan 2 duman atmıyor

Vozolun security bölümünde orjinal çıktı

Bu arada şu an içiyorum dumanı falan bayağı bol çıkıyor öyle ucundan 2 duman atmıyor
Zaten amaç o hocam qr kod zor bir iş değil kutusunu çıkartıp içine başka cihaz koymak vs vs.
Mesela bu elimdeki kutu orijinal kutusu (Aslında replika ürün) ben bunun içine koyup direk satabilirim etiketleyerek

Orjinali bulmakta sıkıntılı harbi önerebileceğiniz bir site var mı?

Sitelerin çoğu zaten belli başlı kişilerden kargo çıkarıyor. Orijinalini bulsan bile replikasıyla ayırt etmek zor. En ucuzunu almak her zaman daha iyidir. Hepsi aynı çünkü orijinal replika fark yok
neticede kullan at ürün fazla kasmamak lazım

neticede kullan at ürün fazla kasmamak lazım
Aynen öyle, birde bunlara likit koyup kullananlar var likiti puffa uygun bile değildir eminim.
300-400 lira daha verirsin adam gibi pod mod alırsın keyfine bakarsın.

Aynen öyle, birde bunlara likit koyup kullananlar var likiti puffa uygun bile değildir eminim.
300-400 lira daha verirsin adam gibi pod mod alırsın keyfine bakarsın.
Hocam benim arkadaşım aldı Wonderful Puff diye bir likit, satan kişiler uygun diyor. Siz ne diyorsunuz?

Hocam benim arkadaşım aldı Wonderful Puff diye bir likit, satan kişiler uygun diyor. Siz ne diyorsunuz?
Puff için likit üretilmedi şu ana kadar seri üretim olarak. Puffda yarı vg yarı pg veya 60/40 ölçüde ve yüksek aroma kullanılır salt ben tavsiye etmem. Markayı ilk defa duydum safirin yeni yüksek aromalı likitleri vardı onları bi arkadaş normal pod cihazda kullandı çok aroma vermişti.

Hocam konuyu dağıtmamak adına özelden birkaç soru sorabilir miyim size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…