Vozol Gear 20k mod değişmiyor

Cengoo_0601

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar uygun bir fiyata 2.el bir Vozol Gear Power 20.000 aldım. 10.000'lik gibi dış görünüşü ama eco ve Power modları var. Fakat benim Vozol'umun modu değişmiyor eco mod takılı kaldı nasıl çalıştığını da anlamadım nasıl düzeltirim onu da bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullan at olan bir şeyin 2. elini niye alırsın ki ?
bozulmuştur. Bunların düzeltmeye uğraşacağına sıfır bir pod mod al.

Kullan at olan bir şeyin 2. elini niye alırsın ki ?
bozulmuştur. Bunların düzeltmeye uğraşacağına sıfır bir pod mod al.
Hocam 600 tl fiyat bandın da olan bir şeyi 100 tlye aldım ve içinde likit doldurmak için 4 adet delik var doldurdum düzgünce çalışıyor da bozuk olduğunun farkındayım zaten nasıl tamir edebileceğimi soruyorum sadece pod mod ürünler 2000 tl gibi bir fiyattan başlıyor.

Baktığınız yer biraz kazık heralde hocam.
Bataryaya giden kabloları çıkarıp takarsan belki düzelme şansı var.

Hocam fiyatlar eski bence. Kabloları çıkarıp birdaha lehimledim sanırım kartta sorun var teşekkürler yine de.
Fiyatlar eski değil bende bi 3 senedir cihazları alıp satıyorum tekellere vozol veriyorum. Fiyatlar 2 gün önce atılmış bir ilandan. Reseller fiyatları değil direk tedarikçi fiyatı.

bunlarda ortalama vozollar ki dip fiyat değil daha ucuzu bulunabilir araştırmayla.

Hocam sanirim Tg kanalı, kanali paylaşabilir misiniz veya bir iletişim adresi.

Burada eskiden paylaşıyordum artık reklama giriyormuş direk ceza atıyorlar.

Hocam rehber paylaşmayı düşünür müsünüz bunlarla ilgili drag X Plus ile ilgileniyorum ancak internet sitelerinde buldum yalnızca, Skype vb. varsa iletişim kurabilme şansımız. Discord paylaştığımdan yasaklanmıştı benim de önceki hesabım.

Dumandegilbuhar smokbuhar sitelerinde 2.3-2.4K

Buradaki herhangi bir tütüncüde 500 liradan aşağı bulursunuz 20k versiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…