Farklılık olmasını istiyorsan elmalı al tadı fena değil.Selam dostlar, ben. 3. Vozol'umu alacagim ilk Vozol star 20k strawberry kiwi almistim ve cok begendim. 2. Vozol Vista 20k aldim ice mangolu. 2. yi cok sevmedim. 3. Vozol'umu alacagim hangi aromayı tavsiye edersiniz?
Peki blue razz ve blueberry storm nasıl hep merak ediyorum ama. Biraz supheciyim malum fiyatlar pahalıFarklılık olmasını istiyorsan elmalı al tadı fena değil.
Tavsiyelerin icin sagol bluebarry storm veya elmali olandan alacagimBlue razz deneme şansım olmadı fakat blueberry stormu beğenmiştim. Blueberry storm hiç denemediysen alabilirsin fakat çok klasik kalıyor bence (herkeste görüyorum). Elmalı yani Sour Apple İce öyle popüler değil ama tad olarakta ferah ve güzeldi.
Suanki 40k star cherrimoya grapefruit berries iyi mi bilgin var mi veya bilgisi olan var miMixed berries çok kötü. Strawberyy kiwi double apple ice devam et mangolu bir şey alma sadece mango tadı alırsın. Öyle çok tavsiye almadıysan aroma değişme 800 900 liran boşa gider
Azalt,çünkü ciğerleri çok yoruyor ben günde 40 kez çekme limiti koyuyorum şuan 1 haftadır içmiyorum canım istemiyor çok b..tan bir şey yani aromalı filan okey ama yinede gereksiz sıkıyor alkol iç tavsiyedegildir.Dostlar bugün 2 vozolumuda bitirmiş bulunmaktayım şeftalili olan aroma içtim bugün sınıf arkadaşımdan adını unuttum varmı şeftalili 20K star olan bilen varsa adlarını net şekilde söyleyebilirmi şahsen beğendim gene sour apple ve şeftalili olan alcam blueberry stormda beni çok baydı daha doğrusu %80 e düşünce tad baya bozuldu yani tadı ya beni baydı yada aromadan kaynaklıydı
bide dostlar ben bu vozolları içiyorum ama acayip kafa yapıyor acaba içinde başka birşey olma ihtimali varmıdır arkadaşlarımınkini içince sıkıntı yok ama kendileriminkini içince çok pis kafa yapıyor başım fln dönüyor uykum geliyor bilen varmıdır nedenini yeni yenide içmiyorum vozolu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.