babavizyon Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:04 #1 Arkadaşlar merhaba, ben 17 yaşındayım ve annem beni 4 kere sigara ve pufftan yakaladı. Yakaladığında da hep alıp sakladı. Şimdi yerlerini buldum, alsam anlaşılır mı? 4 tane Vozol, 1 paket bir de bir takım şeyler var.
Arkadaşlar merhaba, ben 17 yaşındayım ve annem beni 4 kere sigara ve pufftan yakaladı. Yakaladığında da hep alıp sakladı. Şimdi yerlerini buldum, alsam anlaşılır mı? 4 tane Vozol, 1 paket bir de bir takım şeyler var.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.107 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:11 #2 Anlaşılır.
babavizyon Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:25 #3 iKayraOnur dedi: Anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Saklayıp bilmiyorum desem benimle alakası olmaz bence hocam. Gülen arkadaşlar neye gülmüş anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:41
iKayraOnur dedi: Anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Saklayıp bilmiyorum desem benimle alakası olmaz bence hocam. Gülen arkadaşlar neye gülmüş anlayamadım.