Vozol Vista 20K önerisi

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Genelde sigara ve Iqos içiyorum, zevk için almayı düşünüyorum. Sırf görünüşü sebebiyle almıştım zamanında VISTA'yı. Vzbull'du, rezaletti. Direkt satmıştım. Yeniden almayı düşünüyorum. Aklımda kola aromalı veya karpuz aromalı var. Bu farklı aromaları tatmadım, öneri yaparsanız memnun kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Blueberry Storm ve Watermelon Ice aromaları en hoş olanlar bence tüm Vozol'lar arasında

Hocam watermelon ice ile normal watermelon arasındaki fark nedir? Ayrıca kolalı olur, çilek mango falan olur karışık olur bunları denediniz mi? Vzbull'u büyük umutlarla almıştım zamanında. Şerbetli buhardan farksız.

Arkadaşlarımdan çokça aroma denedim, bahsettikleriniz çok şekerli ve bayık geliyor bana. Ice olanın farkı buzlu nargile mantığı gibi şekerden çok ferahlatıcı bir hava gelmesi. Sigara yerine konacaksa ve gün içinde çok puff çekilecekse özellikle o şekerli gelenler mide bulandırıcı oluyor. Günde 5-10 puff yemek sonrası falan içerim sadece derseniz gündelik hayatta hangi meyveyi seviyorsanız onun aromasını alın fark etmez.

Arkadaşlarımdan çokça aroma denedim, bahsettikleriniz çok şekerli ve bayık geliyor bana. Ice olanın farkı buzlu nargile mantığı gibi şekerden çok ferahlatıcı bir hava gelmesi. Sigara yerine konacaksa ve gün içinde çok puff çekilecekse özellikle o şekerli gelenler mide bulandırıcı oluyor. Günde 5-10 puff yemek sonrası falan içerim sadece derseniz gündelik hayatta hangi meyveyi seviyorsanız onun aromasını alın fark etmez.
Hocam durumuma bağlı.Bazen hiç kullanmam bazen 200 çekim falan yaparım.Sizin öneriniz watermelon ice yani ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı