Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #1 Merhaba, Vpazarında bir hesap aldım ve ne e postama hesap geldi ne de SMS ile hesap geldi. Kartımdan para çekildi ama bana hesap gelmedi. Bu hesabı nereden bana atıyorlar? Bir bilginiz var mı acaba?
Merhaba, Vpazarında bir hesap aldım ve ne e postama hesap geldi ne de SMS ile hesap geldi. Kartımdan para çekildi ama bana hesap gelmedi. Bu hesabı nereden bana atıyorlar? Bir bilginiz var mı acaba?
Poacaq Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 608 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #2 Böyle sitelerden alarak hatanın başlangıcını yapmışsınız. Artı 0 Eksi
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 12 Ekim 2022 #3 E-Posta üzerinde atıyorlar fakat benim çok iyi anlarım olmadı o firmayla. Artı 0 Eksi
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 12 Ekim 2022 #4 Keşke satın almadan bir araştırsaydınız. Herkes dolandırıcı demiş internette. Artı 0 Eksi
KS KS Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #5 El Quvava dedi: Keşke satın almadan bir araştırsaydınız. Herkes dolandırıcı demiş internette. Genişletmek için tıkla... Poacaq dedi: Böyle sitelerden alarak hatanın başlangıcını yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... 24 saat içerisinde vereceğiz diyorlar bakalım vermezlerse para iadesi yapacaklardı göreceğiz hesabı verdiklerinde yazarım. Gerçeklik dedi: E-posta üzerinde atıyorlar fakat benim çok iyi anlarım olmadı o firmayla. Genişletmek için tıkla... Kanka kaç saate gönderiyorlar? Artı 0 Eksi
El Quvava dedi: Keşke satın almadan bir araştırsaydınız. Herkes dolandırıcı demiş internette. Genişletmek için tıkla... Poacaq dedi: Böyle sitelerden alarak hatanın başlangıcını yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... 24 saat içerisinde vereceğiz diyorlar bakalım vermezlerse para iadesi yapacaklardı göreceğiz hesabı verdiklerinde yazarım. Gerçeklik dedi: E-posta üzerinde atıyorlar fakat benim çok iyi anlarım olmadı o firmayla. Genişletmek için tıkla... Kanka kaç saate gönderiyorlar?
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 12 Ekim 2022 #6 Oğuzhan40 dedi: 24 saat içerisinde vereceğiz diyorlar bakalım vermezlerse para iadesi yapacaklardı göreceğiz hesabı verdiklerinde yazarım. Kanka kaç saate gönderiyorlar? Genişletmek için tıkla... Çok hatırlamıyorum fakat 1 gün içinde diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Oğuzhan40 dedi: 24 saat içerisinde vereceğiz diyorlar bakalım vermezlerse para iadesi yapacaklardı göreceğiz hesabı verdiklerinde yazarım. Kanka kaç saate gönderiyorlar? Genişletmek için tıkla... Çok hatırlamıyorum fakat 1 gün içinde diye hatırlıyorum.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #7 @Oğuzhan40 Hesabı al. Daha sonra sat ya da vazgeç bu sevdadan. 1-2 Hafta sonra geri alırlar hesabı. Artı 0 Eksi