VPN açınca internete bağlanamama sorunu

Varona

Megapat
Windows 10 1909 güncel sürümü kullanıyorum. VPN olarak henüz engellenmemiş olan ibvpn ve Ultra VPN Premium olarak kullanıyorum ancak VPN bağlantısı yaptıktan sonra tekrar bağlantıyı kapatsam bile tarayıcılardan internete erişemiyorum. Diğer uygulamalar ve oyunlarda sorun yok ama tarayıcılarda internete giremiyorum. Windows'u yeniden başaltana kadar sorun devam ediyor. Çözüm için tüm ağ ayarlarını sıfırlamayı denedim, olmadı. Şu komut istemi komutlarını da denedim, yine olmadı;
Kod:
netsh int ip reset a.txt.
netsh winsock reset.
netsh winhttp reset proxy.
ipconfig /flushdns.
ipconfig /renew

Sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
Söz konusu Windscribe'sa hiçbir şey ifade etmiyor. Saat gibi çalışıyor çünkü.
Birkaç yıl önce ben de onu kullanıyordum. Şu an ne sitesine giriyor ne uygulamadan bağlanıyor. Tarayıcı eklentisi bile çalışmıyor. Benim bu konuda sorduğum soru hangi vpn servisini kullanmam gerektiği değildi.. Daha profesyonel olan Hidemyass ve cyberghost vpn kullanıyordum, engellendiği için alternatiflere yöneldim. Benim yardım istediğim konu yazdığım ibvpn ve ultra vpn başka bir bilgisayarda kullanabiliyorum ancak bu sistemde sorun yaşıyorum.

Birkaç yıl önce ben de onu kullanıyordum. Şu an ne sitesine giriyor ne uygulamadan bağlanıyor. Tarayıcı eklentisi bile çalışmıyor. Benim bu konuda sorduğum soru hangi vpn servisini kullanmam gerektiği değildi.. Daha profesyonel olan Hidemyass ve cyberghost vpn kullanıyordum, engellendiği için alternatiflere yöneldim. Benim yardım istediğim konu yazdığım ibvpn ve ultra vpn başka bir bilgisayarda kullanabiliyorum ancak bu sistemde sorun yaşıyorum.
Kardeşim istersen eve gittiğimde video atarım sana Windscribe çalışıyor burası net olarak kalsın.
İkinci olarak mevcut VPN'inini kullanmaya devam etmek istiyorsan, kullandığın programlarda "Kill Switch" ibaresi var mı? Var ise onu kapatman lazım.

Kardeşim istersen eve gittiğimde video atarım sana Windscribe çalışıyor burası net olarak kalsın.
İkinci olarak mevcut VPN'inini kullanmaya devam etmek istiyorsan, kullandığın programlarda "Kill Switch" ibaresi var mı? Var ise onu kapatman lazım.
Kardeşim ısrarla windscribe diyorsun ilgin ve önerin için teşekkür ederim tekrar uyarıyorum benim amacım vpn önerisi almak değil, konuyu saptırma. Kullanıp aynı sorunu yaşadığım vpn ler üstte yazdığım 2 tanesiyle kısıtlı değil ipvanish, nord vpn, dotvpn, hma vb vpnler denedim hepsi başka sistemde çalışıp bu sistemde internet bağlantı sorununa neden oluyor. Kill switch, güvenlik duvarı vb ayarları kapalı ve dns ayarları otomatikte.
Sorun Windows ayarları ile çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı