VPN İçin Router Önerisi

hakan44

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Çin'de yaşamaktayım. Burada Google ve Google alakalı hiçbir şey çalışmıyor. VPN için Router'a ihtiyacım var. Çok aşırı pahalı olayan bir router ne önerirsiniz? Şu an 20 Mbps internet hızım var. Online oyunlarda faydası olacak, torrent destekli olursa iyi olur. Burada bütün modellere ulaşabilme şansım olduğu için tüm markalardan öneriye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Airties air5442 Modemimi tavsiye edebilirim torrent desteği yok ama bağlantılarınızı vb. şifreliyor ve usb portu yok ancak vpn iptv gibi bir sürü şey desteklemektedir türk parası ile 120 tl

750 tl burada asus tr,de 500 civarında bi alet burada 300-350 tl falandır bu limitlerde f/p bi ürün olabilir.

【美国网件R7000】美国网件(NETGEAR) R7000 AC1900M 双频千兆无线路由器【行情 报价 价格 评测】-京东 bu ürün var netgear nasıl acaba vpn ve game uygun galiba.

RT-AC66U - Overview
bu ürünü almaya karar verdim 300 tl gibi fiyatı var 5 yıl üst üste ödül almış bi ürün vpn desteğide var torrent yok glb ama önemli değil ,buna uygun modem nasıl olmalı ,router konusunda fazla bilgim yok yani router iyi fakat modem kötü olursa routerin verimini almamam glb ,çünkü bir birine bağlanıyor diye biliyorum.

Airties zaten fason bir marka glb tercihim asus tp link netgear gibi iyi markalar çinde sıkıntı yok her markaya ulaşabilirim bir şekilde en son paylaştığım linkteki asusu alacağım ,esas soruna gelince direk pc kurunca kopma vs çok yaşıyorum biraz araştırınca iyi bir routerle vpn daha hızlı kesintisiz ve verimli çalıştığını öğrendim tabi iyi bir router kullanacağım fakat modemde iyi olmalı glb düşük hızlardaki bir modeme hızlı router bağlamak çokta mantıklı gelmedi ,sizin bu konuda fikriniz nedir.Not burada vasat modem pek satılmıyor modemlerin en dandiği bile 450 lik.

Airties zaten fason bir marka glb tercihim asus tp link netgear gibi iyi markalar çinde sıkıntı yok her markaya ulaşabilirim bir şekilde en son paylaştığım linkteki asusu alacağım ,esas soruna gelince direk pc kurunca kopma vs çok yaşıyorum biraz araştırınca iyi bir routerle vpn daha hızlı kesintisiz ve verimli çalıştığını öğrendim tabi iyi bir router kullanacağım fakat modemde iyi olmalı glb düşük hızlardaki bir modeme hızlı router bağlamak çokta mantıklı gelmedi ,sizin bu konuda fikriniz nedir.Not burada vasat modem pek satılmıyor modemlerin en dandiği bile 450 lik.
Çin'de yaşayan birisine AirTies önermek bana pek mantıklı gelmedi. VPN'i bilgisayar üzerinden yapınca sıkıntı mı yaşanıyor?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı