VPN ile AKK etkisiz mi kalır?

Ege Akseven

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar Google Chrome kullanıcısıyım ZenMate diye bir VPN değiştirme eklentisini var ama etkisiz halde gerektiği zaman kullanıyorum pek değil şimdi ben VPN programı kullandığımda akk kotası etkisiz mi kalır yoksa bitmeye devam mı eder? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET'in 75 GB AKK'li 16 Mbps paketini kullanıyorum. Daha 2.günden aşmamama rağmen AKK aştığımı söylüyor. Zaten hız olarak 16 değil 12 veriyorlar. AKK'yı aşınca ise 2.5 mbps oluyor. TTNET'e mi başvurmalıyım?

Devam eder tabii ki.. Zenmate ile ttneti kandıramazsınız. :)

TTNET'in 75 GB AKK'li 16 Mbps paketini kullanıyorum.Daha 2.günden aşmamama rağmen AKK aştığımı söylüyor.Zaten hız olarak 16 değil 12 veriyorlar.AKK yı aşınca ise 2.5 mbps oluyor.TTNET'e mi başvurmalıyım?
Elbette ttnete başvurmak en iyi yol fakat öyle bir müşteri hizmetleri var ki, sorununuzun dışında her şeyi söyleyip, adamın ağzından girip burnundan çıkıyorlar. İnternetinizin 16 yerine 12 olmasının bir çok sebebi olabilir. ttnetten kaynaklanan sorunlar, altyapı yetersizliği.. altyapı yetersizliğinden kaynaklanıyorsa yapabileceğiniz pek bir şey yok.. Ama AKK aşıldığında 3mbit'in altında olmsı tamamen ttnetin insiyatifinde.. Müşteri hizmetlerini arayıp güzel bi çemkirin bence, anladıkları dil bu..

Bende Zenmate kullanıyorum. Zenmate ile ttnet i kandıramayız. Benim paketimde seninki ile aynı fakat benim internetim 16 yerine 6 geliyor keşke banada 12 gelse. Ben AKK yi aşınca 3 yerine 4 geliyor. Bu ttnet i anlayamadım gitti.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı