VPN ile internete girildiğinde sosyal medya paketleri kullanılmıyor

SkySooL

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2015
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Suriye'de askerim VPN olmadan internete giremiyoruz malum bu konu hakkında yardımınızı rica edeceğim.
VPN aracılığı ile internete girince sadece internet paketinden gidiyor Instagram, Twitter, YouTube gibi sosyal medya platformlar için olan sosyal medya paketi hiç kullanılmıyor. İnternet paketi de normal olarak erken bitiyor. Bu konu ile ilgili bir önerisi olan var mı? Hani sosyal medya paketini nasıl kullanabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi mantığımla diyorum bunları yanlışım varsa düzeltin ilk önce VPN'ye bağlanıyorsunuz VPN sizin İSP'niz oluyor bu da kendi İSP'nizin hangi internet sitelerine girdiğini görememesi demek siz VPN kullandığınız için otomatik olarak sizin hangi uygulamaları kullanıdığınızı da bilemiyorlar otomatik olarak sosyal medya paketi değil kendi internetinizi kullanıyorsunuz.
 
Kendi mantığımla diyorum bunları yanlışım varsa düzeltin ilk önce VPN'ye bağlanıyorsunuz VPN sizin isp'niz oluyor bu da kendi isp'nizin hangi internet sitelerine girdiğini görememesi demek siz VPN kullandığınız için otomatik olarak sizin hangi uygulamaları kullanıdığınızı da bilemiyorlar otomatik olarak sosyal medya paketi değil kendi internetinizi kullanıyorsunuz.

VPN'i kapattığım zaman da internet yok diye hata veriyor YouTube olsun Instagram olsun.
Sesli düşünüyorum bulunduğunuz bölgede Türkiye tarafından erişim engeli olabilir.

Bir de ben Türkiye'ye en yakın kısımdayım Suriye'nin doğu kısımlarında böyle bir problem yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı