VPN indirmenin cezası var mı?

Sırf kullanmaman için yalan söylemiş arkadaşın. Kandırmış kısacası.
Herhangi bir sıkıntı olmaz. VPN kullandın diye hapis ya da para cezası mı vereceklermiş? :D

Saka yapıyorum be. Hiçbir cezası yok, diyelim var nasıl anlayacaklar VPN kullaniyorsun zaten 😅.
Santral 'deki SSG cihazında IP'den yani oturum sisteminden anlaşılır çok rahat bir şekilde. Fakat herhangi bir cezası yoktur elbette. Düşünsene tek tek SSG'den bakıp , uğraşıp herkese ceza verdiklerini tam komedi olur :D

Arkadaşlarımdan bir tanesi bana "5 ila 20 bin TL para cezası var" dedi bende bunun üstüne VPN bıraktım.
Sizce bu doğru mu?

Yahu yıllardır VPN kullanıyorum Instagram kapandığından beri çok saçma şeyler çıktı ortaya yok arkadaşımın faturasına 10 bin TL yansıdı yok cezası var yok hesabım çalındı şudur budur diye saçmalıklar böyle şeyler yok arkadaşlar.

Yahu yıllardır VPN kullanıyorum Instagram kapandığından beri çok saçma şeyler çıktı ortaya yok arkadaşımın faturasına 10 bin TL yansıdı yok cezası var yok hesabım çalındı şudur budur diye saçmalıklar böyle şeyler yok arkadaşlar.

Türkiye'nin %70'i öğrenci zaten öğrenciler burs ile geçiniyor ya da ekstra iş yapıp geçiniyorlar internete böyle yalan iddalar girincede adamlar tedirgin oluyor acaba VPN kullanırsam param gider mi diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı