- Makaleler
- 2
VPN'e bağlanabilme özelliği olan Router'lar önerebilir misiniz? VPN sunucusu açmak değil, direkt olarak Surfshark gibi servislerden VPN'lere bağlanmak istiyorum.
Bu Router'lar VPN desteği sağlıyor mu? Eğer sağlıyorsa, hangileri olduğunu paylaşabilir misiniz? Rica ediyorum kullanmış veya kesin olarak emin olan kişiler cevap versin. İnternette araştırdım ancak bir şey bulamadım.
www.trendyol.com
www.pttavm.com
Bu Router'lar VPN desteği sağlıyor mu? Eğer sağlıyorsa, hangileri olduğunu paylaşabilir misiniz? Rica ediyorum kullanmış veya kesin olarak emin olan kişiler cevap versin. İnternette araştırdım ancak bir şey bulamadım.
Xiaomi Router 4A Wifi 1200mbps 5ghz Sinyal Aktarıcı Güçlendirici(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Router 4A Wifi 1200mbps 5ghz Sinyal Aktarıcı Güçlendirici(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Mercusys MR70X, AX1800 Mbps, Gigabit Portları, - PttAVM
Mercusys MR70X, AX1800 Mbps, Gigabit Portları, Fiber Destekli, Access Point Modu, WPA3, Mobil Uygulama ile Kolay Kurulum, VPN Destekli, MU-MIMO ve Beamforming Ãzellikli, Dual-Band Wi-Fi 6 Router Mercusys MR70X, AX1800 Mbps, Gigabit Portları, Fiber Destekli, Access Point Modu, WPA3, Mobil...
Son düzenleyen: Moderatör: