VPN kullanan birinin IP bilgileri bulundabilir mi?

Video başında "yasal olmayan bir yer" diye belirtip bu videoyu internete yüklemesi de ayrı bir ironi :) Haklısınız. "Aptallların işi yok" derken baya yanılmışım. En azından eskiden aptalların işi yoktu :)
Technopat genel olarak çöktü :D Hani Steam'da Gaben reyis yanlışıkla sunucuları yemeğe başladı diyoruz ya :D Ya da Facebook'da Mark Zuck reyis yine formunda diyorlar ya :D

Burada ne diyoruz? Recep reis mi? :D
 
Nord VPN gibi servisler kullanıyorsa zor. Güvenlik katmanı olarak birkaç tane daha VPN kullanıyorsa imkansıza yakın.
 
Merhabalar. Merak ettiğim VPN kullanan birinin IP bilgileri bulundabilir mi? Ya da VPN ile bağlantısı kesilebilir mi? Sorma amacım bir sunucuya VPN üzerinden saldırı düzenleniyor. Oyun sunucusu bu arada. Bu gibi durumları merak ettim. Az çok cybersec ile ilgili bilgim var. Bu işi öğrenmek istiyorum. Bu saldırı nasıl kesilebilir bilgisi olanların her önerisine açığımm.

Evet. VPN kullanan birisinin IP adresi ve diğer bilgileri bulunabilir.
 
İstediği VPN'i açsın isterse kendine özel Tor Ağı kursun yine de suç işleyen kişi tespit edilebilir. Çok güvenli diye belirtilen Tor Ağı bile log tutuyor arkadaşlar, yoksa Lulzsec, Anonymous gibi büyük hacker grupları nasıl yakalandı? İnternette illegal işler yapmayın. Burası açık internet!

He yani aman iktidar hakkında yazmayın ya da birilerinin kızacağı yazılar yazmayın, VPN firmasına bir Mail, VPN firması da tamam reisim padisahım 5 trilyon satır log dosyasından bulduk hünkarım IP bu der, sonra evinizden alırlar hee diyorsun. Tamam abi ben yeterince korktum yazmam...
 
oynadığım bir oyun sunucusunda beni warplayıp ev adresimi falan söylüyorlardı eğlencesine,ve bence evet erişebiliyorlar.
 
Oynadığım bir oyun sunucusunda beni warplayıp ev adresimi falan söylüyorlardı eğlencesine, ve bence evet erişebiliyorlar.

Böyle bir şey imkansız. O VPN firmaları cevap verme tenezzülünde bile bulunmaz. Yüzde doksanı IP vermediği için, zaten resmi yazışma yani IP isteme sonucu başarısız olunca, Telekom'dan ban yiyor. Kalan Yüzde 10 kadarından da henüz IP istenmediği için ban yememişler. 😀 Adamlar Domain adreslerine 1 - 2 falan ekleyip devam ediyorlar. Adamların hizmet amacı zaten IP vermemek. üçüncü dünya ülkesinden birileri, orada suç bile sayılmayan sebeplerle IP isteyince, 5 milyar satır IP araştırıp vereceklerse, zaten bir zahmet dükkanın kepengini indirsinler. Kısacası IP alamazlar...

Bulurlarsa ancak adam ya zaten adını soyadını yazmıştır oradan bulurlar ya da birilerini arkadaş eklemiştir arkadaşları üzerinden ulaşırlar. Ya da aynı nickle Türk sitelerine yazmıştır o sitelerden o nicklerin IP'lerini isterler belki çok kafayı yerlerse ISP loglarından hareket ederler ve o VPN'e o saatte kim bağlanmış oradan giderler bunun için de, evlere baskın yapıp delil aramaları lazım belki binlerce adamın evine uğramaları gerekir ancak onda da adam çift VPN kullanmışsa IP istenen sitenin verdiği IP adresi VPN adresi ancak başka bir VPN'den geliyor o durumda ISP'de de aratamazlar çünkü tamamen alakasız bir VPN'den başka bir VPN'e bağlanılacak O taktirde olay çok karışık bir hal alır bulmak imkansızdır diyorum..
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı