denogfn Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #1 Bugün 1 kere Cloudflare DNS'e geçtim ve YouTube açılmadı. Ardından eski haline dönmeme rağmen YouTube hala error veriyor, diğer her siteye girebiliyorum ama YouTube açılmıyor. Superonline kullanıyorum.
Bugün 1 kere Cloudflare DNS'e geçtim ve YouTube açılmadı. Ardından eski haline dönmeme rağmen YouTube hala error veriyor, diğer her siteye girebiliyorum ama YouTube açılmıyor. Superonline kullanıyorum.
KS KS denogfn Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #11 Fleew667 dedi: DNS'i modem menüsünden mi değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından değiştirdim. Artı 0 Eksi
Fleew667 dedi: DNS'i modem menüsünden mi değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından değiştirdim.
Fleew667 Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 187 20 Mart 2025 #12 denogfn dedi: Windows ayarlarından değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Modem menüsünden değiştirmeyi deneyin belki işe yarar. Artı 0 Eksi
denogfn dedi: Windows ayarlarından değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Modem menüsünden değiştirmeyi deneyin belki işe yarar.
KS KS denogfn Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #13 Fleew667 dedi: Modem menüsünden değiştirmeyi deneyin belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Giriş yapamıyorum menüye. Artı 0 Eksi
Fleew667 dedi: Modem menüsünden değiştirmeyi deneyin belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Giriş yapamıyorum menüye.
Özkan Kişioğlu Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #14 YouTube: VPN olmadan açılmıyor Burada çözüldü Artı 0 Eksi