cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar VPN güvenli mi? Kullanmıyorum ama bağlantı gizliliği adına VPN kullanmak mantıklı mı? Hep merak ettim sizce?
Arkadaşlar VPN güvenli mi? Kullanmıyorum ama bağlantı gizliliği adına VPN kullanmak mantıklı mı? Hep merak ettim sizce?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 24 Nisan 2023 #2 VPN şirketlerinin %90'ı verilerinizi satıyor ancak kimse senin veya benim hangi VPN'i kullanarak hangi siteye girdiğimizi önemsemiyor.
VPN şirketlerinin %90'ı verilerinizi satıyor ancak kimse senin veya benim hangi VPN'i kullanarak hangi siteye girdiğimizi önemsemiyor.
cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #3 Webcam kullanan insan dedi: VPN şirketlerinin %90'ı verilerinizi satıyor ancak kimse senin veya benim hangi VPN'i kullanarak hangi siteye girdiğimizi önemsemiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ben bazen pastebin gibi sitelere girmeye çalışıyorum bir şey kopyalamak adına VPN gerekiyor merak ettim teşekkürler
Webcam kullanan insan dedi: VPN şirketlerinin %90'ı verilerinizi satıyor ancak kimse senin veya benim hangi VPN'i kullanarak hangi siteye girdiğimizi önemsemiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ben bazen pastebin gibi sitelere girmeye çalışıyorum bir şey kopyalamak adına VPN gerekiyor merak ettim teşekkürler
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 24 Nisan 2023 #4 cyper dedi: Sağ olun hocam ben bazen pastebin gibi sitelere girmeye çalışıyorum bir şey kopyalamak adına VPN gerekiyor merak ettim teşekkürler Genişletmek için tıkla... Yok hocam sorun yaratmaz.
cyper dedi: Sağ olun hocam ben bazen pastebin gibi sitelere girmeye çalışıyorum bir şey kopyalamak adına VPN gerekiyor merak ettim teşekkürler Genişletmek için tıkla... Yok hocam sorun yaratmaz.
6 636037 Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 24 Nisan 2023 #5 Veri satmayan gizlilik odaklı ücretsiz VPN olarak ProtonVPN kullanın.