YouTube VPN olmadan açılmıyor

Ben türknetteyim, 1.1.1.1 DNS ile ne Facebook ne Instagram girebiliyorum YouTube çok yavaş Google bile girmekte zorlanıyor ne yapacağız hocam.

Bekleyeceğiz, bakalım neler olacak?

Arkadaşlar tabii ki gündemden haberim var. Diğer sitelerde sorun yaşamadığım için sormak istedim. Çevremdeki insanlarda bağlanma sorunu yok. Turknet kullananlar hariç. DNS kullandım ama işe yaramadı. Turknet ve Windows kullanıyorum.

Arkadaşlar tabii ki gündemden haberim var. Diğer sitelerde sorun yaşamadığım için sormak istedim. Çevremdeki insanlarda bağlanma sorunu yok. TurkNet kullananlar hariç. DNS kullandım ama işe yaramadı. TurkNet ve Windows kullanıyorum.

TurkNet'im bende Discord'a dahi girebiliyorken Instagram ve türevi site uygulamalara asla giremiyorum.

Çözdüm beyler; :)

Windows Tuşu’ + ‘R’ tuş kombinasyonuna basılı tutun ve açılan pencerede arama kısmına ‘regedit’ yazın ve ‘Kayıt Defteri’ni açın.
‘HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings’ kayıt defteri yolunu izleyin ve açın.
Sağ tarafta bulunan dizin listesinde ‘ProxySettingsPerUser’ atamasını göreceksiniz. Sağ tıklayın ve açılan menü listesinde ‘Değiştir’ seçeneğini seçin ve değerini ‘1’ olarak değiştirin; ‘Tamam’ butonu ile kayıt edin bitti gitti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı