Çözüldü VPN olmadığı için VPN indirememek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Khaneqi

Hectopat
Daha fazla  
Evet daha önce proton indirmiştim premium olmadığı için rafa kaldırdım tekrar girmek istediğimde captcha gelmedi internet sitelerine erişim yapılamıyor ülkemizden, opera tarayıcı vpnle giriş yapabiliyorum. sorunun pcmde vpn yüklü olmamasından kaynaklı olduğunu düşünüp nord vpn indirmek istedim ama onun setup'ı direkt yarıda kesiliyor.

Sorum şu önerdiğiniz direkt indirip tıklayıp kullanabileceğim vpn var mı?
bir de DNS değiştirme bilgisayarımda işe yaramıyor, ıp değiştirmeyi çözemedim internette yabancı ülkelerin ipsi var ama Bağdaştırıcı ayarlarından alt alta olan 3 kutucuğu nasıl dolduracağımı bulamadım yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• asdfa.PNG
    asdfa.PNG
    16,4 KB · Görüntüleme: 88
  • asfasg.PNG
    asfasg.PNG
    13,3 KB · Görüntüleme: 71
  • sdfgsg.PNG
    sdfgsg.PNG
    24,5 KB · Görüntüleme: 79
Çözüm
Yasaklı sitelere girmek için goodbyedpi deneyebilirsiniz. Sürekli kullandığım bir programdır kendisi.(Türkiye'de o kadar fazla gereksiz yasaklanan site var ki)
Bir şey diyim mi çalıştı adamsın sen 🥹 çözüm olarak nasıl işaretleyebilirim?
Hocam bende çalışmadı yardım eder misiniz?

Any country DNS redict tarzı bir BAT var onu açmayı deneyin. Programın asıl amacı Çin ve Rusya gibi sürekli sitelerin yasaklandığı ülkelerde kullanılması. Özellikle Rusya Ukrayna savaşında çok fazla site yasaklandı. (yakın gelecekte Türkiye'de sürekli kullanmak zorunda kalacağız gibi.)

Any country DNS redict tarzı bir BAT var onu açmayı deneyin. Programın asıl amacı Çin ve Rusya gibi sürekli sitelerin yasaklandığı ülkelerde kullanılması. Özellikle Rusya Ukrayna savaşında çok fazla site yasaklandı. (yakın gelecekte Türkiye'de sürekli kullanmak zorunda kalacağız gibi.)
Peki bu programla özelleştirme yapıp Almanyaya bağlanabilir miyim. Netflix Almanyada olan bir içerik izlemek istiyorum. ücretsiz vpnlerin hepsi netherland amerika falan için geçerli tavsiye ettiğiniz bir yöntem var mı?

1704290100426.png

Hocam Github'da açılması gerektiği söylenen komut dosyasını sarıyla işaretledim. Ama nedense yasaklı sitelere hala girilmiyor.

Peki bu programla özelleştirme yapıp Almanya'ya bağlanabilir miyim? Netflix Almanya'da olan bir içerik izlemek istiyorum. Ücretsiz VPN'lerin hepsi netherland Amerika falan için geçerli tavsiye ettiğiniz bir yöntem var mı?

VPN indirmeniz gerekli maalesef. Goodbyedpi konumunu değiştirmiyor sadece DPI protokolünü bypass ediyor.

Eki Görüntüle 2072969
Hocam GitHub'da açılması gerektiği söylenen komut dosyasını sarıyla işaretledim. Ama nedense yasaklı sitelere hala girilmiyor.

Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin ve tarayıcıyı açıp kapatın.

DPI Tunnel for Linux diye bir şey gördüm de Github'da sanırsam Goodbyedpi'ın Linux ve router için olan versiyonu. Ben bunu routerda nasıl kullanabileceğimi tam olarak anlamadım, anlayan birisi yardım edebilir mi? Biraz konu dışı farkındayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı