VPN sizi korur mu?

Önyargım yok. Sadece kesin olarak bir kanıt istiyorum. Kanıtsız bir şeye gizliliğim için güvenmem saçmalık olur.
O zaman bana kendi kuracağın VPN'in veri hizmetini sağlayacak host şirketlerinin bunu yapmayacağının kesin kanıtını göster. Sen sözleşme kanunlarını ve istisna ülkeleri hiçe sayarak kanıt yok diyorsun, sen %100 güvenli dediğin şeyin kanıtını göster bakalım. Şirket yönetme geçmişin var mı? Sözleşme hazırladın mı hiç? Nelere göre yapılmak "zorunda" olduğunu biliyor musun?

Tor'un güvenliğini %100 koruduğunun kesin kanıtını göster ki Tor'da şu ana kadar izi sürülüp bulunan çok sayıda kanun dışı iş yapanlar mevcut.
 
O zaman bana kendi kuracağın VPN'in veri hizmetini sağlayacak host şirketlerinin bunu yapmayacağının kesin kanıtını göster. Sen sözleşme kanunlarını ve istisna ülkeleri hiçe sayarak kanıt yok diyorsun, sen %100 güvenli dediğin şeyin kanıtını göster bakalım.
VPN'i gizlilik için kullanmam.
Tor'da şu ana kadar izi sürülüp bulunan çok sayıda kanun dışı iş yapanlar mevcut.
Tor kullanmasına rağmen yakalanan bütün herkesin yakalanma sebebinin kötü opsec olduğunu biliyor muydun?
Tor'un güvenliğini %100 koruduğunun kesin kanıtını göster
1618652872726.png

Tor her zaman 3 tamamen farklı nodeye bağlanır. Böylelikle tamamen gizlilik ve güvenlik sağlarsın çünkü eğer bir node verinizi toplarsa o veri ile hiçbirşey yapamaz. Böylelikle kesinlikle gizli ve güvenli olduğunu kanıtlayabilirsiniz. Tabii girdiğiniz sitelere de bağlıdır.
 
Yanlış. Bütün VPN'ler log alır diyemezsiniz, fakat almıyor da diyemezsiniz. Bunun bir kanıtı yok. Aldığınız firmaya güvenmeniz gerek.

Şöyle söyleyeyim sen diyelim kredi kartı çalıp bir şeyyler yaptın kart sahibi VPN'e dava açtı VPN de sana dava açar yani her türlü yakalanırsın. Ve Türkiye de mevcut olan tüm VPN'ler log alıyor.
 
Tor her zaman 3 tamamen farklı node'a bağlanır. Böylelikle tamamen gizlilik sağlarsın çünkü eğer bir node verinizi toplarsa o veri ile hiçbir şey yapamaz. Böylelikle kesinlikle gizli olduğunu kanıtlayabilirsiniz.
O kadar gizli ki kiralık katil/hırsız/dolandırıcı tutmaya çalışanlar enseleniyor. :D Sen bu sistemin kim tarafından hangi servis sonrasının devam servisi olarak kurulduğunu ve amacını biliyor musun peki?

İnternette yapacağın her şeyin ardından bir ayak izi bırakırsın, bunun kaçışı yok. Gerçek anlamda takip edildiği sürece işlemlerinin bitiş noktasına ulaşabilirsin. Tor'da bu işlemin bitiş noktası direkt bir ordu veri tabanıyken (araştır) dediğim 2-3 VPN servisinde ise loglama yapılmayan server oluyor.

Kafayı yiyeceğim, bana Tor'un çalışma şablonunu gösteriyor... Arkadaşım ben 2009 yılından itibaren "en üst sistem/ağ/güvenlik" belgelerine sahip olan ve stres yönetim sorunum ortaya çıkana kadar da yıllarca bu alanda yönetici/kurucu ve danışman olarak çalışmış biriyim. Şu anda Dünya'nın en büyük birkaç şirketinden birinde de kısa bir süre çalıştım, Illient gibi şirketlere modül de sattım. İlla buraya geçmişi mi dökmek lazım? Bu forumda beni özelden tanıyan bir sürü kişi de yıllardır mevcut.
 
O kadar gizli ki kiralık katil/hırsız/dolandırıcı tutmaya çalışanların hepsi enseleniyor. :D Sen bu sistemin kim tarafından hangi servis sonrasının devam servisi olarak kurulduğunu ve amacını biliyor musun peki?
Onun sebebi ise basit. Polisler artık sahte siteler kuruyorlar, suçluları yakalamak için. Bu bayağıdır FBI'ın bilinen bir yöntemi.
Kafayı yiyeceğim, bana Tor'un çalışma şablonunu gösteriyor...
Ben sadece kanıtla dediğiniz için attım. İsterseniz hiç atmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı