tugbaciccone Centipat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mart 2022 #1 Wi-Fi üzerinden cihazım izlenmişti. Kaspersky VPN kullanmaya başladım. İşe yaramış mıdır? Kesinlikle emin olmak istiyorum.
Wi-Fi üzerinden cihazım izlenmişti. Kaspersky VPN kullanmaya başladım. İşe yaramış mıdır? Kesinlikle emin olmak istiyorum.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 21 Mart 2022 #2 Sanırım ağ trafiğiniz izlenmiş ve evet VPN encrypted eder yani izleyen kişi detayları göremez.
tugbaciccone Centipat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mart 2022 #3 enesxq dedi: Sanırım ağ trafiğiniz izlenmiş ve evet VPN encrypted eder yani izleyen kişi detayları göremez. Genişletmek için tıkla... Yalnız ağ trafiği değil Wi-Fi üzerinden doğrudan izlendi. Yani canlı şekilde eylemlerimi görebiliyordu.
enesxq dedi: Sanırım ağ trafiğiniz izlenmiş ve evet VPN encrypted eder yani izleyen kişi detayları göremez. Genişletmek için tıkla... Yalnız ağ trafiği değil Wi-Fi üzerinden doğrudan izlendi. Yani canlı şekilde eylemlerimi görebiliyordu.
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 22 Mart 2022 #4 tugbaciccone dedi: Yalnız ağ trafiği değil Wi-Fi üzerinden doğrudan izlendi. Yani canlı şekilde eylemlerimi görebiliyordu. Genişletmek için tıkla... Sadece VPN kullandığını görebilir. @enesxq hocamızın dediği gibi
tugbaciccone dedi: Yalnız ağ trafiği değil Wi-Fi üzerinden doğrudan izlendi. Yani canlı şekilde eylemlerimi görebiliyordu. Genişletmek için tıkla... Sadece VPN kullandığını görebilir. @enesxq hocamızın dediği gibi
tugbaciccone Centipat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mart 2022 #5 277015 dedi: Sadece VPN kullandığını görebilir. @enesxq hocamızın dediği gibi Genişletmek için tıkla... Umarım teşekkür ederim.
277015 dedi: Sadece VPN kullandığını görebilir. @enesxq hocamızın dediği gibi Genişletmek için tıkla... Umarım teşekkür ederim.
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 22 Mart 2022 #6 tugbaciccone dedi: Umarım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir de aklıma geldi yazayım eğer birisi sizi izliyorsa o kişiyi ağdan MAC adresi ile engelleyin. Tabi eminseniz.
tugbaciccone dedi: Umarım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir de aklıma geldi yazayım eğer birisi sizi izliyorsa o kişiyi ağdan MAC adresi ile engelleyin. Tabi eminseniz.
tugbaciccone Centipat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2022 #7 277015 dedi: Bir de aklıma geldi yazayım eğer birisi sizi izliyorsa o kişiyi ağdan MAC adresi ile engelleyin. Tabi eminseniz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi hiç duymadım ama araştıracağım,teşekkür ederim. Hala izlendiğimi düşünüyorum, korkuyorum. Son düzenleme: 30 Mart 2022
277015 dedi: Bir de aklıma geldi yazayım eğer birisi sizi izliyorsa o kişiyi ağdan MAC adresi ile engelleyin. Tabi eminseniz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi hiç duymadım ama araştıracağım,teşekkür ederim. Hala izlendiğimi düşünüyorum, korkuyorum.