vPro V700S Mekanik Klavye Çift Basıyor

Yer
Mother Adana
Daha fazla  
Merhaba. Konu başlığında belirttiğim gibi klavye bazı tuşlarda çift hatta üçlü basıyor. Bu durum E ve N tuşlarında daha sık oluyor. Fakat her zaman değil ara ara oluyor. Tuş basmama gibi bir sorunla karşılaşmadım. Tuşları açıp temizledim. Fakat değişen bir şey olmadı. Neler yapabilirim? Çözemezsem servisine yollayacağım.

Model: vPro V700S Alloy Blue Switch

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyeyle ilgili bir sorun değil gibi. Sistemi ağır yükler altına soktuğunuz zaman yani RAM veya İşlemci aşırı yük altına bindiği zaman bilgisayar ile çevre aygıtları arasındaki bağlantı milisaniyelik değerlerle kesilebiliyor. Bu da klavye veya Mouse'un çift, 3-4 kere komut basmasına neden olabiliyor. Tecrübelendiğim için bunu yazdım ama belki de klavyelik bir sorunda olabilir.

Klavyeyle ilgili bir sorun değil gibi. Sistemi ağır yükler altına soktuğunuz zaman yani RAM veya İşlemci aşırı yük altına bindiği zaman bilgisayar ile çevre aygıtları arasındaki bağlantı milisaniyelik değerlerle kesilebiliyor. Bu da klavye veya Mouse'un çift, 3-4 kere komut basmasına neden olabiliyor. Tecrübelendiğim için bunu yazdım ama belki de klavyelik bir sorunda olabilir.
Ben bu sorunu yazı yazarken farkettim. Yani yük altında değilken ve oyun oynarken sorunu hissetmiyorum. Çünkü hiç basmasa sorun olur ama çift bastığı için oyunlarda sorun olmuyor. En azından benim oynadıklarımda. Bilgisayarımda iş yapmadığımdan şuanlık rahatsız etmiyor.

Benim araştırmalarıma göre, mekanik klavyelerin kronik sorunlarındanmış çift basma sorunu. Temizleyin diyorlar ama ne kadar çözüm oluyor bu bilemiyorum. Bilsem membran bir klavye alıp geçerdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı